Închide meniul

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta la titlu din acest sezon: „Ce poți să le faci dacă îl iubesc pe Hagi?”

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 17:32

Reclamă
Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta la titlu din acest sezon: „Ce poți să le faci dacă îl iubesc pe Hagi?

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta pentru titlu

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a declarat faptul că se teme de arbitraj, în lupta la titlu din acest sezon. Patronul roş-albaştrilor susţine că centralii îl simpatizează pe Gică Hagi, şi în acest sens, latifundiarul din Pipera a dat de înţeles că Farul ar putea fi favorizată în ultimele şase runde rămase de jucat în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la doar două puncte de liderul din Liga 1, Farul, după victoria din meciul direct cu trupa lui Gică Hagi. Roş-albaştrii se pregătesc acum de un nou derby, cu Rapid.

Gigi Becali se teme de arbitraj, în lupta pentru titlu

Gigi Becali nu i-a reproşat nimic lui Istavn Kovacs, după partida dintre FCSB şi Farul. Însă, cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor „a pus lupa” pe arbitrii, şi a declarat că centralii îl iubesc pe Gică Hagi pentru cariera pe care „Regele” a avut-o, şi astfel o pot favoriza pe Farul în lupta pentru titlu.

De asemenea, patronul de la FCSB a mărturisit că, de asemenea, şi el îl respectă pe Gică Hagi pentru tot ce a făcut de-a lungul carierei sale impresionante, însă chiar şi aşa, nu vrea ca arbitrii să decidă meciurile celor de la Farul.

„Mi-e teamă de arbitraje la meciurile directe cu CFR și Farul. Sper să nu ajungem la așa ceva. Nu că ar fi o conspirație. Numai că nu ai ce să le faci la arbitri. Ce poți să le faci dacă îl iubesc pe Hagi? Erau copii, iar Hagi era mare atunci.

Reclamă

Oricine ar fi, normal că-l iubesc pe Hagi. Și-or face ei meseria, dar e firea. Vrând, nevrând, tot trag cu el. Nu că ar face ceva. E dragostea de marele fotbalist Hagi. Sunt mai cu trac. Și aseară, Istvan Kovacs, n-a făcut ceva de reproșat, dar… Înțelegi? Nu e nimic rău în asta. E lucru bun că oamenii iubesc pe cineva care a fost mare în viața lui.

E un respect. Nu reproșez asta. Dar mi-e teamă de dragostea față de Hagi. Are numele pe care îl are. N-o să țină cu mine. Toți sunt împotriva mea. Ei sunt toți cu lumea, eu îl chem pe Hristos. Nu pot fi mai mari decât Hristos. Cum a făcut și cu penalty-ul primit”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, în extaz după FCSB – Farul 2-1

Gigi Becali a fost în extaz după FCSB – Farul 2-1. Patronul de la FCSB a fost încântat de evoluţia lui Florinel Coman, cel care a marcat al doilea gol cu Farul, după o preluare fabuloasă.

Reclamă 4 / 0/3

Supranumele de „Mbappe de România” e dat uitării. Becali l-a comparat pe Coman cu Lionel Messi.

„Dacă jucăm aşa cum am jucat aseară şi nu văd ce impediment ar fi nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toţi. Să nu laşi adversarul deloc să preia şi să faci pressing. Nu numai că Tavi a funcţionat în dreapta.

Coman e cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren, se rezolvă meciul. E prea bun. Niciodată nu a fost atât de bun. Nu are rost să vobim de cote. Să câştigăm campionatul şi să merge în Liga Campionilor, că acolo e altă piaţă„, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și