Închide meniul

Gigi Becali, un nou discurs furios la adresa lui Răzvan Burleanu: „Un copil obraznic! O să merg la instanţele de judecată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 20:17

Reclamă
Gigi Becali, un nou discurs furios la adresa lui Răzvan Burleanu: „Un copil obraznic! O să merg la instanţele de judecată

Gigi Becali, un nou atac la Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un nou discurs furios la adresa lui Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB l-a numit pe preşedintele FRF un „copil obraznic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB este în război total cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, din cauza regulii U21. Omul de afaceri a făcut noi declaraţii dure la adresa lui Burleanu.

Gigi Becali, un nou discurs furios la adresa lui Răzvan Burleanu

Mai mult, Gigi Becali a spus că nu se va opri şi va merge şi în instanţele de judecată.

Mă interesează ce zice un copil obraznic? E obraznic! Ce ar fi să mă intereseze ce spune Burleanu? A fost pus acolo de Securitate. Hai să vedem cine are profil infracţional. Eu o să spun de declaraţia de avere de când a intrat în fotbal.

Dacă îl studiem, toată activitatea lui şi campania aia pentru vot este totul infractorial. Spun şi eu, zic şi eu. Eu n-am şcoli staniliste! Stalin a murit, dar şcolile lui au rămas la copiii ăştia.

Reclamă

A vota ca să faci ceva obligatoriu, asta înseamnă sclav. Asta înseamnă mentalitate de sclav. Eşti sclav dacă nu vrei să fii liber. Noi discutam acea listă, strict despre acel vot.

Pun banii mei pe cântar şi banii lui pe cântar şi sare în sus! Ce să înţelegi? Stau eu, miliardar, să mă cert cu Burleanu. Eu sunt miliardar şi nu răspund lucrurile astea.

S-au trimis hârtii la cluburi, am atenţionat de două săptămâni. Dar nu este ceva de discutat.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o dată 4 jucători U21 pe teren, dar nu sunt de acord cu regula. O să merg la instanţele de judecată ca să vedem ce am făcut astăzi. E adevărat că el a câştigat pe votul sclavilor. Dar hârtia aia îmi dă dreptul să atac în instanţă o hotărâre„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Răzvan Burleanu, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Preşedintele FRF spune că Gigi Becali are „statut de infractor”. Becali a încercat să elimine regula U21, însă Adunarea Generală de la LPF a respins propunerea patronului de la FCSB.

Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali şi i-a adus aminte patronului de la FCSB de trecutul său cu multe probleme penale. Preşedintele FRF a spus că Gigi Becali ar trebui să plece din fotbal.

Nu trebuie să îl considerați emblematic pentru ceea ce înseamnă fotbalul românesc astăzi, în prezent sau în viitor. Dacă tot vorbim de domnul Becali, de foarte multă vreme nu mai este un partener instituțional ca persoană fizică pentru noi, ca Federație, sau pentru cele mai multe cluburi.

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră.

Ar fi avut potențialul să rivalizeze cu Steaua Roșie sau cu Dinamo Zagreb. Ar fi putut să aibă venituri de 4-5 ori mai mari. Sunt sigur că ar fi avut alt viitor cu un altfel de managament. Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins, că societatea noastră se va transforma când oameni cu profil de infractori nu vor mai fi în prim-plan”, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și