Închide meniul

Gigi Becali visează din nou la titlu: „Câștigăm toate meciurile și suntem campioni!”. Patronul FCSB râde de rivalele Rapid și Dinamo: „Mereu au fost sub noi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 12:39

Gigi Becali visează din nou la titlu: „Câștigăm toate meciurile și suntem campioni!. Patronul FCSB râde de rivalele Rapid și Dinamo: „Mereu au fost sub noi!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali visează din nou la titlu
  • Patronul FCSB râde de rivalele Rapid și Dinamo

Gigi Becali visează din nou la titlu, după ce FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul de pe Arena Națională. Patronul roș-albaștrilor a prins curaj după victoria de duminică seară și se gândește iar la supremația din Liga 1. FCSB n-a mai câștigat titlul din 2015, iar Becali are încredere că „seceta” poate fi întreruptă în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se află abia pe locul 7, la 17 puncte în spatele liderului Farul, dar cu două meciuri restante, după 17 etape.

Gigi Becali visează din nou la titlu: „Câștigăm toate meciurile și suntem campioni!”

Gigi Becali a făcut un anunț euforic după victoria cu Rapid. Finanțatorul vicecampioanei este de părere că echipa sa este în stare să câștige toate meciurile rămase și să se încoroneze campioană.

Reclamă

În plus, latifundiarul din Pipera a lansat „săgeți” către rivalele Rapid și Dinamo.

„De play-off nu îmi fac griji. Joacă echipa, mai avem două restanțe. E un obiectiv, normal (n.r. – Cupa României). Tot, Cupă și campionat! Nu poți să vorbești acum de campionat. Ca să vorbești de campionat când e diferența asta față de primul loc…

Reclamă

Dacă câștigăm toate meciurile, vom fi campioni. Dacă batem Farul, suntem campioni. Îi batem de două ori și avem două puncte peste ei. La matematică eram cel mai tare, numai 10 luam. Luam și câte 2 de 10 într-o oră, eram geniu!

De acum încolo o să vedeți recorduri doborâte după meciul de aseară. Rapidul e acum, Dinamo e în ‘B’. Ăsta e derby-ul nostru. Eu când am intrat în fotbal, asta știam, să batem Rapid și Dinamo. Și i-am descalificat, i-am băgat în insolvențe. Atât am bătut la ei… mereu au fost sub noi în ultimii 20 de ani, de când am intrat eu în fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce a spus Gigi Becali după FCSB – Rapid 3-1

Gigi Becali a avut prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1, meci în care roş-albaştrii şi-au dominat adversarii la toate capitolele. Finanţatorul a dat un răspuns enigmatic atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să rămână pe banca vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, nu credeam. Adică am crezut în victorie, pe chestiune de valoare. Și am crezut valoric, normal, nu poate să ne bată. Suntem peste ei cu mult, mult, mult. Dar ei erau în formă, au un antrenor bun, atitudinea pe care o au, sunt o echipă.

Și atunci nu credeam 3-1. Eu zic 3-0, că așa îmi place mult. Când dai 3, e 3-0. În primul rând nici nu aveau voie să mai facă 11 metri. Dacă nu îmi plăcea, se vedeau schimbări la pauză. Schimbările au fost așa, de odihnă, de crampe. Mi-a plăcut totul, n-am nimic de spus că nu mi-a plăcut.

Pintilii? Acum stai să vedem. Ne grăbește cineva? Eu nu mă așteptam niciodată ca Cordea să facă pressing și a doua repriză, la 2-0, să aibă atitudinea aia. E bun, aleargă mult, dar așa ceva… ce a făcut aseară, nu îmi vine să cred. Mă refer la agresivitate. Dacă o să jucăm așa, nu ne stă nimeni în cale”, a spus Becali, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei