Închide meniul

Gigi Becali vrea să transfere un atacant din Portugalia! Anunţul patronului FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 0:01

Reclamă
Gigi Becali vrea să transfere un atacant din Portugalia! Anunţul patronului FCSB-ului

Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB - Rapid 2-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali vrea să transfere un atacant din Portugalia! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul după victoria cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că finul său, Florin Vulturar, care e omul de încredere al patronului FCSB-ului în privinţa transferurilor din străinătate, va merge să îl urmărească la lucru pe vârful din Liga Portugal.

Gigi Becali vrea să transfere un atacant din Portugalia! Anunţul patronului FCSB-ului

Ţi-a spus probabil Vulturar. Are el un jucător acolo, studiază.

E atacant, zice el că e mare valoare. Dă goluri. Da, din prima ligă, el să-l vadă”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro după FCSB – Universitatea Craiova 2-0.

Prima ligă portugheză, Liga Portugal, este transmisă în România în AntenaPLAY. Sporting e lider în Liga Portugal, cu 71 de puncte. Pe locul 2 e Benfica, ce are 67 de puncte. Sporting are şi un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Sporting a obţinut o victorie mare, cu 2-1, în derby-ul primelor două clasate, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Meciul a fost în format LIVE VIDEO şi pe AS.ro.

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor: „Îl vreau pe Otele! Îmi place şi Mitriţă!” Anunţ despre Rrahmani

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce, iniţial, a spus că a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutări stelare entru grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB şi l-ar dori şi pe Alexandru Mitriţă, dar nu crede că Mihai Rotaru o să îl vândă. Gigi Becali a vorbit şi despre Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB. Echipa lui Charalambous a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri. Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte făcute de Gigi Becali.

Munteanu e un jucător care mă interesează! Louis ne interesează, am și luat legătura, chiar am luat, de mult! Am ținut secret. Eu chiar am luat legătura, în mod sigur!

Și cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai sunt vreo 2 jucători, dar nu zic de ei. Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru.

Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători.

Reclamă

Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Și ca să atac Liga Campionilor trebuie să iau un atacant de careu, unul pe dreapta, încă un mijlocaș gen Bourceanu și trebuie să mai luăm și un fundaș stânga, și un fundaș dreapta”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și