Închide meniul

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 8:24

Reclamă
Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară!

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu

Giovanni Costantino şi Adrian Mititelu / colaj Facebook FCU Craiova, AntenaSport

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară. Chiar dacă patronul lui FCU Craiova a decis să renunţe la italian, Costantino l-a lăudat pe Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul l-a caracterizat pe Mititelu ca fiind „luptător”. FCU Craiova se află pe locul 12 în Liga 1, cu 31 de puncte. Din sezonul regular, oltenii lui Mititelu mai au de disputat două jocuri. Unul dintre acestea este cu UTA, sâmbăta aceasta. Celălalt este chiar derby-ul Craiovei, cu Universitatea, care se va disputa sâmbătă, 9 martie.

Giovanni Costantino a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Adrian Mititelu după ce acesta l-a dat afară!

Adrian Mititelu este președintele care luptă incredibil. Este luptător. Ar trebui ca jucătorii să lupte precum președintele”, a declarat Giovanni Costantino la conferinţa de presă.

Italianul a fost întrebat dacă ar mai antrena în România. ”Da, normal. De ce am învățat limba română? Normal, este posibil”, a răspuns Costantino.

Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al lui Adrian Mititelu

Giovanni Costantino e OUT de la FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, imediat după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-1.

Reclamă

Giovanni Constantino a „rezistat” pe banca celor de la FCU Craiova doar 18 meciuri. Acesta a preluat echipa în octombrie, după plecarea lui Nicolae Dică.

Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi l-a demis pe Giovanni Costantino. Patronul celor de la FCU Craiova a fost extrem de nemulţumit după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu Poli Iaşi. Oltenii lui Mititelu mai au doar şanse matematice la play-off după pasul greşit din partida cu moldovenii lui Leo Grozavu.

„Am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino”

”Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care e din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

Pe banca oltenilor, Giovanni Costantino a bifat 18 meciuri. Tehnicianul italian a înregistrat şapte victorii, opt înfrângeri şi trei remize.

Scandal uriaş la Craiova! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauză

Scandal uriaş la Craiova, în pauza meciului FC U Craiova – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauza meciului dintre FC U Craiova şi Poli Iaşi. Antrenorul ieşenilor a contestat validitatea golului marcat de olteni în prima repriză.

Leo Grozavu a luat foc la pauza partidei cu FC U Craiova. Nemulţumit că Horaţiu Feşnic a validat golul oltenilor, Leo Grozavu a încercat să intre la pauză peste arbitri. Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu, iar Grozavu nu a mai stat pe bancă a doua repriză.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și