Închide meniul

Gjoko Zajkov, entuziasmat de transferul la Universitatea Craiova: „Au auzit numai lucruri bune despre România!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 13:48

Gjoko Zajkov, entuziasmat de transferul la Universitatea Craiova: Au auzit numai lucruri bune despre România!”

Gjoko Zajkov, entuziasmat de transferul la Universitatea Craiova

Gjoko Zajkov/Fb Universitatea Craiova

Gjoko Zajkov s-a declarat entuziasmat de transferul la Universitatea Craiova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Gjoko Zajkov (27 de ani) a evoluat pentru formația ucraineană Vorskla Poltava. În trecut, acesta a bifat o partidă în tricoul francezilor de la Rennais.

Gjoko Zajkov, entuziasmat de transferul la Universitatea Craiova

Gjoko Zajkov susține că este fericit pentru faptul că s-a transferat la Universitatea Craiova, formație despre care a auzit în momentul în care a eliminat-o pe Zorya Luhansk din preliminariile Conference League.

„Craiova este un club mare, unul dintre cele mai mari din România și am ales Universitatea pentru efortul și interesul pe care l-au arătat pentru ca eu să ajung aici. Apreciez acest lucru. Am văzut că oamenii au încredere în mine, așa că a fost ușor să iau această decizie.

Mă simt bine. Până acum am avut o pauză, pentru că înainte am evoluat în Ucraina. Am avut o vacanță mai lungă, dar m-am pregătit în toată această perioadă și mă simt în regulă”, a declarat Gjoko Zajkov pentru site-ul Universității Craiova.

Reclamă

Gjoko Zajkov: „Au auzit numai lucruri bune despre România!”

„Știu că este un campionat bun în România, am avut și prieteni din Macedonia de Nord care au jucat aici. Au auzit numai lucruri bune despre România. De asemenea, am văzut și eu la televizor. Am văzut partida împotriva formației Zorya. Scorul a fost 1-0 pentru Zorya în primul meci, iar în retur s-a impus Universitatea Craiova cu 3-0. Am văzut ambele jocuri (n.r. cu Zorya Luhansk din Conference League)

Eu eram la Vorskla Poltava, iar Zorya este din Ucraina, așa că am putut să văd o echipă bună a Universității Craiova, formație cu reale calități. Abilitățile defensive și concentrarea în joc (n.r. calitățile sale cele mai importante). Pot să spun că voi da totul în fiecare meci și sper să vă văd cât mai repede”, a mai spus Gjoko Zajkov.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și