Închide meniul

Haos total în vestiarul FCSB-ului! Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică s-a certat cu un jucător: „El a comentat, iar Dică era nervos!”

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 23:46

Reclamă
Haos total în vestiarul FCSB-ului! Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică s-a certat cu un jucător: „El a comentat, iar Dică era nervos!

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul său

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Haos total în vestiarul FCSB-ului! Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică s-a certat cu un jucător, la pauza meciului cu U Cluj, pierdut de roș-albaștri cu 2-1, în etapa a 16-a din Liga 1. Patronul vicecampioanei a spus că Joyskim Dawa a avut un schimb acid de replici cu Dică, în urma cărora fundașul FCSB-ului a fost schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și-a făcut praf fundașii centrali, după înfrângerea cu U Cluj.

Haos total în vestiarul FCSB-ului! Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică s-a certat cu un jucător

Latifundiarul din Pipera a explicat ce s-a întâmplat la pauza meciului de pe Cluj Arena, când spiritele s-au încins teribil între Nicolae Dică și Joyskim Dawa.

„Fundaşii ăştia centrali de doi lei… Voi aduce de la Academie fundaşi de 17-18 ani. Trebuia să ajungă mingea aia la Edjouma? Dă, bă, cu capul în minge! Mă bucuram că dau cu capul, dar ei nici cu capul nu mai dau! Dă, mă, cu capul în minge. Du-te la minge şi dă cu capul în minge, Tamm! El în loc să dea cu capul în minge se ţinea cu ăla de mână.

Dawa am înţeles că s-a certat cu Dică pe la vestiare. Că i-a zis Dică ceva, că el a zis nu ştiu ce, nu ştiu cum. Şi Dică i-a zis să rămână la vestiare. Am înţeles că Dawa a comentat ceva, Dică era nervos şi i-a zis să rămână la vestiare. Nu am văzut aşa ceva, să nu paseze unul măcar o dată vertical! Să-l aducem pe Larie, mă! Mai dă un pas frontal, pe centru”, a spus Gigi Becali, pentru primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică. Patronul FCSB s-a săturat de prestaţia roş-albaştrilor, care au întrerupt seria de 4 victorii consecutive, şi îl trage la răspundere pe antrenor.

Gigi Becali se teme de Rapid, echipă pe care FCSB o va întâlni duminică în derby. Latifundiarul din Pipera crede că giuleştenii îi vor învinge fără probleme pe jucătorii lui Nicolae Dică.

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit primasport.ro.

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal!

Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena.

Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și