Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: „Are un mare handicap!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 17:25

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu: Are un mare handicap!”

Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu! La finalul sezonului regular din Liga 1, FCSB se clasează pe locul 3, cu 57 de puncte obținute. În prima etapă din play-off, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB nu are un antrenor principal, în acte, după plecarea lui Leo Strizu.

Helmut Duckadam a vorbit despre șansele FCSB-ului la titlu

Helmut Duckadam susține că FCSB are șanse la campionat, însă, totodată, este de părere că, pentru formația bucureșteană, reprezintă un mare dezavantaj faptul că nu are un antrenor principal la echipă.

„Am avut, la un moment dat, dubii că CFR-ul nu va ține pasul. La un moment dat, au avut un joc mai slab. Dar, după jocul de aseară, cu U Cluj, din nou le dau prima șansă la câștigarea campionatului. Cu toate că și Gică Hagi are șansă.

FCSB are sansă. Din păcate, FCSB are un mare handicap. Din punctul meu de vedere, nu are un antrenor pe margine. Sunt momente în care un antrenor este foarte important, la marginea terenului”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu, atac subtil la adresa lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, consideră că, în condițiile în care „antrenorul” FCSB-ului este Gigi Becali, formația roș-albastră nu poate câștiga titlul de campioană. În plus, acesta a avut un atac subtil la adresa latifundiarului din Pipera.

„Asta nu se va întâmpla niciodată! Sunt niște legi firești. N-au cum… mai ales dacă vorbim despre oameni care manipulează credința. Deci, nu… Monopoly, n-ai cum! Nu se poate! Ar fi ilogic să ia campionatul. Ei nu iau campionatul de șase-șapte ani”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Adrian Ilie a numit jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali ar trebui să-l treacă pe banca de rezerve

Adrian Ilie, fostul component al naționalei României, consideră că Florinel Coman ar trebui să evolueze pe postul de extremă stânga, la FCSB, iar Octavian Popescu să fie trecut pe banca de rezerve.

Reclamă 4 / 0/3

„Tavi Popescu nu este în ritmul lui și eu nu înțeleg dacă tot Coman joacă în stânga foarte bine, de ce nu îl lăsăm acolo perioada asta?! Totuși, joacă bine, are execuție la gol, s-au câștigat în stânga acolo multe dueluri.

La un moment dat, se călcau toți în picioare și fundașii între ei! Adică și-au pierdut puțin și din sistem în repriza a doua. Eu sper să joace. O să-l trimită pe bancă, așa cum a mai stat, dacă nu o să joace. Până în vară, stai pe bancă!.

În momentul de față, Coman joacă peste el pe stânga acolo. Cineva trebuie să stea și pe bancă. Din punctul meu de vedere, decât să omori doi jucători, lași pe unul dintre ei în stânga! Pe Coman. Îl vinzi în vară, și-l pui pe Tavi să joace, exact cum e cu Miculescu și Cordea în partea cealaltă.

Trebuie să-și asume și jucătorii responsabilitate. Ți-a dat banderola, o pui pe mână și treci la joc! Am văzut și la Barcelona cu Torres, că nu știau cine să bată 11 metri, deci se mai întâmplă. Frică nu cred că le e, de ce să le fie?

Una e să te impui în grup și alta e să te impui. Ca să-ți pui banderola, trebuie să arăți lucruri pe teren. După, vedem ce se întâmplă în afara terenului. La Valencia aveam căpitan-nejucător. Ăla decidea lucrurile. Camarasa era primul căpitan al echipei. Nu mai juca. Era rezervă. Dar dădea și cu pumnul în masă”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și