Închide meniul

Helmut Duckadam, convins că ”finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea: ”M-am răzgândit puțin!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 13:54

Helmut Duckadam, convins că ”finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea: ”M-am răzgândit puțin!”

Helmut Duckadam este supranumit "Eroul de la Sevilla"

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam (63 ani) crede că ”finala” pentru titlu dintre FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea. ”Eroul de la Sevilla” este de părere că disputarea meciului pe stadionul de lux o va ajuta pe echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali caută o soluţie pentru ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se dispute pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că vrea să facă solicitare la MApN pentru ca echipa lui să fie primită în Ghencea.

Helmut Duckadam, convins că ”finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca în Ghencea

„Disponibilitate nu există. Eu eram foarte vehement și am zis că nu are cum să joace FCSB pe Ghencea. Aseară m-am răzgândit puțin. Ministrul Apărării este domnul Dâncu, care este un apropiat al fotbalului și, de ce să nu recunoaștem, al CFR-ului.

Dacă s-ar juca pe Ghencea ar avea galeria lui plus galeria de la Steaua. Nu știu dacă i-ar conveni să se joace acel joc la Buzău. Mai bine joci pe un stadion frumos cu tribunele pline, unde peluza Sud va ține cu CFR. La Buzău va fi un stadion total ostil, acolo sunt doar fani ai FCSB-ului”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV. Modalitatea prin care CSA Steaua poate refuza disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

„Militarii” au un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut. „Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol„, a răbufnit Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, în exclusivitate pentru as.ro. La această variantă ar putea apela conducătorii lui CSA pentru a o ţine pe echipa lui Becali departe de arena care are 31.000 de locuri şi care a costat peste 94 de milioane de euro.

Reclamă

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și