Închide meniul

Helmut Duckadam l-a criticat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 23:49

Helmut Duckadam l-a criticat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj

Helmut Duckadam l-a criticat pe Gigi Becali

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Helmut Duckadam l-a criticat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj. Legendarul portar susține că jucătorii care au fost alungați de la echipa din Berceni nu aveam motive să tragă pentru echipa lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crețu, Papp sau Vînă sunt jucători care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali, înainte de a ajunge în Bănie. Oltenii au dat totul în Gruia, dar echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-1.

Helmut Duckadam l-a criticat pe Gigi Becali: ”Nu știu cât și-ar fi dorit Crețu, Papp sau Vînă să o facă pe FCSB campioană”

”Am sperat, dar speranțele mele erau foarte mici. Mă gândesc la jucătorii care au plecat cum au plecat, precum Crețu, Papp, Vînă. Nu știu cât și-ar fi dorit să o facă pe FCSB campioană. Nu aici s-a pierdut campionatul. Clujul merita titlul. CFR a știut ce face”, a spus Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

După victoria din Gruia, CFR Cluj are patru puncte în plus față de FCSB, astfel că presupusa finală de la Buzău nu mai are miză pentru ardeleni, care au câștigat cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Traseul lui CFR Cluj, noua campioană a României, în preliminariile UEFA Champions League va fi unul facil în primele tururi. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele celei mai tari competiţii intercluburi.

Reclamă

Aventura în Europa va începe în primul tur preliminar, unde CFR Cluj va fi cap de serie. Şahtior Soligorsk (Belarus), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Hibernians FC (Malta), Tobol Kustanai (Kazahstan), KF Tirana (Albania) sau FC Ballkani (Kosovo) se numără printre posibilii adversari.

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

Reclamă 4 / 0/3

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și