Închide meniul

Helmut Duckadam nu crede că FCSB se va bate la titlu: „Are probleme mari”! Echipele pe care le vede favorite la campionat

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 23:29

Reclamă
Helmut Duckadam nu crede că FCSB se va bate la titlu: „Are probleme mari! Echipele pe care le vede favorite la campionat

Helmut Duckadam, avertisment pentru Darius Olaru

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam nu crede că FCSB se va bate la titlu! Eroul de la Sevilla e de părere că bătălia pentru câştigarea campionatului se va da între Rapid şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, care a fost în trecut în staff-ul FCSB, consideră că echipa patronată de Gigi Becali are mari probleme în ceea ce priveşte banca de rezerve.

Helmut Duckadam nu crede că FCSB se va bate la titlu: „Are probleme mari”

Din punctul meu de vedere, Rapidul și CFR-ul au primele șanse la câștigarea campionatului. Și mă uit la joc. FCSB are probleme mari la ora asta cu banca. Hai să ne uităm cine e Craiova? A jucat cu Farul. Farul apoi a jucat și a luat patru”, a declarat Helmut Duckadam pentru playsport.ro.

Gigi Becali e de părere că lupta la campionat se va da între echipa lui şi CFR Cluj. Anterior, milionarul credea că FCSB se va lupta la titlu cu Universitatea Craiova.

E cam greu să-și revină (n.r. Universitatea Craiova). Dacă mai câștigăm, facem șapte puncte diferență. Noi am jucat deja cu CFR. Ei mai au de jucat și cu Rapid. E ceva acolo. Luăm noi avans mare.

Reclamă

CFR-ul este cea cu care ne batem la campionat. Ei sunt ieșiți din cursă (n.r. Universitatea Craiova). CFR e aproape de noi. Farul nu se mai pune problema. E greu. Nu îmi fac o problemă de Rapid. E adevărat că sunt concurenți. Te uiti la meciurile lor, că vrei să scapi de ei. Bine, să vedem dacă sunt bun”, a declarat Gigi Becali.

Programul etapei a 9-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul Farul – FCSB

Programul etapei a 9-a din Liga 1 a fost anunţat de către Liga Profesionistă de Fotbal. Iată când se joacă derby-ul Farul – FCSB.

În etapa a 9-a se joacă, în afară de Farul – FCSB, Dinamo București – FCU Craiova 1948 sau Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Iată programul etapei a 9-a din Liga 1, potrivit lpf.ro:

Vineri, 15 septembrie

Ora 18.30 UTA Arad – Universitatea Cluj

Ora 21.30 Dinamo București – FCU Craiova 1948

Sâmbătă, 16 septembrie

Ora 21.30 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Duminică, 17 septembrie

Reclamă

Ora 17.00 FC Hermannstadt – FC Voluntari

Ora 19.15 Oțelul Galați – FC Rapid 1923

Ora 21.45 Farul Constanța – FCSB

Luni, 18 septembrie

Ora 18.30 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 21.30 CFR 1907 Cluj – Petrolul Ploiești

FCSB, lider în Liga 1! Echipa antrenată de Elias Charalambous are 18 puncte din 7 partide

FCSB e lider în Liga 1. Echipa antrenată de cipriotul Elias Charalambous are 18 puncte obţinute din 7 partide disputate. FCSB a câştigat toate partidele, cu excepţia meciului cu UTA, disputat la Arad şi pierdut de „roş-albaştri” cu 2-1.

În ultima etapă, FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, cu 3-0. Pe locul 2 se află CFR Cluj, care are 16 puncte, după 7 etape disputate.

Podiumul este completat de Rapid, care are 14 puncte, dar din 8 partide jucate. Rapid a învins-o şi ea la scor, în ultima etapă, pe Dinamo, cu 4-0.

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători!” Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pe Ştefănescu

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB. Omul de afaceri a spus că s-au rezolvat transferurile lui Dan Spătaru şi Cristi Ganea. Becali a spus că acestea vor fi ultimele două mutări din această vară.

Gigi Becali a mai spus că este dispus să dea un milion şi jumătate de euro pentru Mariu Ştefănescu în iarnă. Totul va depinde şi de prestaţiile jucătorului.

Am luat doi jucători. Am luat pe Dan Spătaru şi pe Cristi Ganea. Ce nevoie să mai am eu? Aduceţi-ne echipe să jucăm. Sau dacă vreţi spectacol, aduceţi echipe şi cu arbitri, să joace în 13. Şi cu ăia de la VAR să fie 14. Poate că o să vină şi Ştefănescu, cine ştie, dar în iarnă. Să vedem în iarnă. Dacă demosntrează că merită banii, dau un milion jumate pe el”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și