Închide meniul

Hermannstadt – Dinamo 0-2! Prima victorie pentru „câini” în deplasare, după opt luni! Echipa lu Kopic, din nou pe loc de play-off

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 19:32 / Actualizat: 26 octombrie 2024, 20:58

Reclamă
Hermannstadt – Dinamo 0-2! Prima victorie pentru „câini în deplasare, după opt luni! Echipa lu Kopic, din nou pe loc de play-off

Hermannstadt - Dinamo

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Hermannstadt – Dinamo, duelul încheiat cu scorul de 0-2, din etapa a 14-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. „Câinii” s-au impus clar şi au obţinut prima victorie în deplasare, după o pauză de nu mai puţin de opt luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Dinamo au marcat Astrit Selmani, din penalty, în minutul 33. Pe finalul partidei, Kennedy Boateng a stabilit scorul final. Zeljko Kopic privit mare parte din meci din tribună, după ce a fost eliminat în minutul 35.

Hermannstadt – Dinamo 0-2

Final! Hermannstadt – Dinamo 0-2! Victorie pentru „câini”! Echipa lui Zeljko Kopic a revenit pe loc de play-off, după prima victorie obţinută în Liga 1, după patru meciuri.

Min. 88: Hermannstadt – Dinamo 0-2! Kennedy Boateng a reuşit să marcheze, cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Cătălin Cîrjan!

Min. 56: Ocazie Hermannstadt! Găman a fost aproape să egaleze! Reluarea sa din interiorul careului s-a scurs puţin pe lângă poarta „câinilor”.

Reclamă
Reclamă

Min. 35: Zeljko Kopic a fost eliminat! Antrenorul „câinilor” a făcut o criză de nervi pe margine, după ce arbitrul nu l-a atenţionat pe Ronald Deaconu, ca urmare a unui fault comis asupra unui dinamovist. Croatul a primit astfel al doilea cartonaş galben.

Min. 33: Hermannstadt – Dinamo 0-1! Selmani a transformat lovitura de la 11 metri! A trimimis un șut puternic care s-a oprit direct în palasa porții apărate de Căbuz! Portarul sibienilor s-a aruncat în direcția opusă.

Min. 31: Penalty pentru Dinamo și cartonaș galben pentru Selimovic! Cătălin Cîrjan a fost faultat în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var, după ce a consultat câteva minute arbitrajul video.

Reclamă

Min. 28: Contact între Selimovic și Cîrjan în careul lui Hermannstadt! Arbitrul verifică faza la monitorul VAR.

Min. 15: Ocazie Dinamo! Milanov a şutat periculos de la marginea careului, însă balonul a trecut peste poarta lui Căbuz.

Min. 10: Ocazie Dinamo! Lovitura de cap a lui Hakim Abdallah s-a scurs puţin pe lângă poarta sibienilor.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz – Antwi, V. Găman, Selimovic, Goncalves – Biceanu, Murgia – Oroian, R. Deaconu, I. Stoica – Sg. Buș
  • Rezerve: Muțiu, I. Pop, Căpușă, Bejan, Ionuț Stoica, Dr. Iancu, Neguț, R. Popescu, Chițu, Gândilă, Al. Luca
  • Antrenor: Marius Măldărășanu
  • Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Selmani, Abdallah
  • Rezerve: Al. Roșca, Pașcalău, Licsandru, Soro, Bordușanu, P. Neagu, A. Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Cr. Costin
  • Antrenor: Zeljko Kopic

Dinamo a încheiat etapa trecută seria de patru meciuri fără înfrângere în derby-ul cu FCSB, câştigat de campioana României cu 2-0. Cu toate acestea, ultimul succes al câinilor a avut loc pe 13 septembrie, atunci când s-au impus cu 1-0 în faţa nou-promovatei Unirea Slobozia.

De partea cealaltă, Hermannstadt traversează o perioadă extrem de complicată. Cu trei înfrângeri la rând, echipa lui Marius Măldăruşanu a încasat 11 goluri în ultimele trei meciuri şi a marcat un singur gol. Etapa trecută, sibienii au pierdut la scor de neprezentare meciul de pe terenul Gloriei Buzău.

În ultima întâlnire directă, care a avut loc chiar la Sibiu, Hermannstadt s-a impus cu 3-0, după un final furtunos de primă repriză. Golurile au fost marcate în minutele 38, 41 şi 45+1 de Stoica, Opruţ şi Neguţ.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o primire spectaculoasă la Sibiu, înaintea meciului cu Hermannstadt. Fanii „câinilor” au făcut show şi au aprins torţe, încurajându-i pe „elevii” lui Zeljko Kopic.

„Câinii” au făcut deplasarea la Sibiu de vineri, pentru confruntarea cu Hermannstadt, iar la hotel au fost întâmpinaţi de zeci de suporteri, care au aprins torţe şi au făcut un spectacol total.

Fanii au început să cânte şi i-au încurajat pe jucătorii lui Zeljko Kopic, care vor să obţină cele trei puncte în duelul cu Hermannstadt, pentru a reveni pe locurile de play-off.

„Ne dorim această victorie”, a fost una dintre scandările fanilor prezenţi la hotelul unde au fost cazaţi „câinii” în Sibiu, după cum se observă în imaginile postate pe pagina de Facebook Radio Dinamo.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

8:40

Basarab Panduru nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna?”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și