Închide meniul
NEWS ALERT

Hermannstadt nu a scăpat de depunctarea de 9 puncte! TAS a refuzat apelul sibienilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 16:22

Hermannstadt nu a scăpat de depunctarea de 9 puncte! TAS a refuzat apelul sibienilor

Hermannstadt

Jucătorii lui Hermannstadt. în timpul unui meci / Hepta

Hermannstadt nu a scăpat de depunctarea de 9 puncte primită în luna decembrie. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a refuzat apelul sibienilor. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu se va lupta astfel pentru evitarea retrogradării, în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt a anunțat, vineri, că depunctarea de 9 puncte rămâne în vigoare, după ce TAS a refuzat apelul.

Hermannstadt nu a scăpat de depunctarea de 9 puncte

„Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare… Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile! Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga. Rămânem o familie unită!„, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt.

De ce a fost depunctată Hermannstadt

Revelaţia sezonului în Liga 1, Hermannstadt, a fost depunctată cu 9 puncte din cauza unor datorii, scrie gsp.ro. La momentul depunctări, după rezultatele obținute pe teren Hermannstadt era pe locul 6, cu 33 de puncte.

Reclamă

FC Hermannstadt nu a mai câștigat niciun meci de când a fost depunctată. Sibienii au învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, în deplasare, pe 20 decembrie, iar de atunci a adunat două înfrângeri și o remiză.

În prezent, Hermannstadt este pe poziția a 12-a, cu 25 de puncte.

Daniel Paraschiv a refuzat oferta lui Dinamo Kiev: „Am analizat!”

Daniel Paraschiv s-a arătat flatat de interesul celor de la Dinamo Kiev. În ciuda ofertei extrem de tentante, tânărul jucător a refuzat în primă fază propunerea, explicând că nu s-ar simți în siguranță în Ucraina, în contextul războiului declanșat de Rusia.

Reclamă 4 / 0/3

Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea. Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar.

De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie.

Oferta din Ungaria, nu s-a ajuns la o sumă care să mulțumească clubul, nu știu dacă se va realiza, rămâne de văzut. Știu echipa, campionatul e strâns acolo, multe echipe se bat la cupele europene”, a spus Daniel Paraschiv, pentru digisport.ro.

Cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, în actualul sezon. Tânărul atacant a înscris 10 goluri în campionatul României, în 24 de apariții.

Daniel Paraschiv a debutat la naționala României în luna noiembrie a anului trecut. Atacantul de 23 de ani a marcat în primul său meci sub “tricolor”, în amicalul cu Moldova, câștigat de jucătorii lui Edi Iordănescu cu 5-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și