Închide meniul

Horațiu Feșnic, suspendat de CCA, după scandalul de la Rapid – FCSB! „Centralul” nu va mai arbitra în actualul sezon

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 16:48

Reclamă
Horațiu Feșnic, suspendat de CCA, după scandalul de la Rapid – FCSB! Centralul” nu va mai arbitra în actualul sezon

Horațiu Feșnic, suspendat de CCA, după scandalul de la Rapid - FCSB

Horaţiu Feşnic, în timpul unui meci / Hepta

Horațiu Feșnic a fost suspendat de CCA, după scandalul de la Rapid – FCSB, 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. În cadrul acelui meci, „centralul” născut la Cluj-Napoca nu a acordat două cartonașe roșii, lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acel moment, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat că va renunța la formația roș-albastră și va ieși din fotbal.

Horațiu Feșnic, suspendat de CCA, după scandalul de la Rapid – FCSB

Horațu Feșnic a primit o suspendare de cel puțin patru etape, anunță fanatik.ro. Ceea ce înseamnă că Feșnic nu va mai arbitra, în actualul sezon.

Cei de la FCSB au acuzat faptul că „centralul” partidei nu le-a arătat cartonașul roșu lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore, pentru faulturile brutale aplicate lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Gigi Becali i-a trimis mesaje lui Horațiu Feșnic

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, după meciul cu Rapid, i-ar fi trimis mai multe mesaje lui Horațiu Feșnic.

Reclamă

„I-am dat mesaje și lui Feșnic. Mi-a trimis vorbă prin cineva: „Spune-i lui nea Gigi să mă ierte! Nu pot să-i răspund, dar îl înțeleg perfect pentru tot ceea ce a făcut’. Da, mi-a transmis Feșnic asta.

A zis că nu poate să spună (n.r – de ce a luat anumite decizii), că nu are voie. Dacă omul a spus așa, mi-a cerut iertare, eu eram prea supărat și cu asta basta. Ce vrei să fac? La ce a făcut, i-am dat mesaje până la 3 noaptea și la 7 dimineața, când m-am sculat. Dacă am văzut că omul cere pacea, imediat am răspuns cu pace la pace. După aia m-am ușurat”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Kyros Vassaras i-a luat apărarea lui Horațiu Feșnic

Kyros Vassaras, șeful CCA, i-a dat dreptate, lui Horațiu Feșnic, pentru deciziile luate la Rapid – FCSB, 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg, doar îl atinge. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare”, a spus Kyros Vassaras, despre faultul lui Răzvan Onea aplicat lui Florinel Coman.

„VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu? Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a spus șeful CCA, despre faultul lui Dragoș Grigore la Andrea Compagno.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și