Închide meniul

Horațiu Moldovan, modest după Rapid – Poli Iași 3-2: „E victoria tuturor, nu mi-am salvat echipa”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 23:49

Horațiu Moldovan, modest după Rapid – Poli Iași 3-2: E victoria tuturor, nu mi-am salvat echipa”

Horațiu Moldovan, modest după Rapid - Poli Iași 3-2

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan, modest după Rapid – Poli Iași 3-2. Chiar dacă a avut o prestație excelentă în poarta giuleștenilor, portarul echipei naționale nu este de părere că a avut un rol atât de important în victoria echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Poli Iași a contat pentru etapa a 12-a a sezonului de Liga 1. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe As.ro.

Horațiu Moldovan, modest după Rapid – Poli Iași 3-2. Portarul l-a lăudat pe Leo Grozavu

După victoria din Giulești, Horațiu Moldovan a ținut să îl laude pe tehnicianul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu. Goalkeeperul formației pregătite de Cristiano Bergodi este de părere că toate echipele care au fost pregătite de către Grozavu au prestat un joc bun.

Totodată, acesta a avut o reacție modestă și nu este de părere că și-a salvat echipa, chiar dacă a avut o serie de parade extraordinare în poarta Rapidului, la meciul din această seară, care a dus echipa din Giulești pe podiumul Ligii 1.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm. Nu am făcut un joc foarte bun. Am luat 2 goluri acasă, ar trebui să fim mai atenți, dar important este că am luat cele 3 puncte.

Reclamă

Mă bucur că mi-am ajutat echipa, suntem un grup și toți trebuie să ne ajutăm. Am întâlnit o echipă bună, domnul Leo Grozavu a implementat acest stil la toate echipele la care a fost. Nu am cum să am o discuție aprinsă cu Săpunaru, e vorba de respect, a fost un conflict ca între colegi. Nu am cum să am un conflict cu el.

Mister m-a felicitat, cred că e victoria tuturor, nu mi-am salvat doar eu echipa. Nu am avut timp să mă gândesc la națională, dar sper să obținem cele 6 puncte.

Cred că am de învățat de la fiecare antrenor pe care îl am, nu doar de la Bogdan Lobonț, chiar dacă nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost poate cel mai mare portar al României!”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, după Rapid – Poli Iaşi 3-2

„A fost meci în care am trăit periculos. Am jucat bine, am ratat ocazii, am creat. Păcat că am luat aceste două goluri pe fază fixă. Am ratat şi un penalty. Ar fi trebuit să nu jucăm pe contre în prima repriză. Dar aici ne împing suporterii din spate. Eu vreau o echipă să aibă ocazii, dar să şi controleze ritmul. Mai bine să avem o mentalitate ofensivă decât să ne apărăm. În ultimul timp nu are inspiraţie, e adevărat, dar nu se poate spune ceva negativ. A ratat un penalty care ne putea costa scump, dar sunt mulţumit de el. Avem moralul bun.

Şi Petrila a jucat foarte bine, dar eu vorbesc despre toată echipa. A fost un joc colectiv, dar Petrila pe stânga a făcut diferenţa. Am suferit un pic la mijlocul terenului. Am vrut să îi spun ceva lui Oaidă pentru că nu mergea totul bine. Mai are de lucrat Ioniţă şi nu îmi place să dau sfaturi sau să spun ce jucători să ajungă la naţională”, a spus Cristiano Bergodi potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și