Închide meniul

Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei! Rapid, aproape să îşi piardă titularul

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 16:00

Reclamă
Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei! Rapid, aproape să îşi piardă titularul

Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul iernii

Horaţiu Moldovan şi Nicolae Stanciu / Profimediaimages

Jurnaliştii spanioli anunţă că Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei. Titularul naţionalei României şi al Rapidului este pe picior de plecare şi poate da marea lovitură a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro şi a stârnit interesul mai multor echipe cu nume din Europa. FC Basel şi Ludogoreţ l-au ofertat pe goalkeeperul de 25 de ani, dar acesta ar putea ajunge în La Liga.

Horaţiu Moldovan se luptă cu portarul lui Real Madrid pentru super-transferul carierei

Potrivit estadiodeportivo.com, Betis este echipa care îl are pe Horaţiu Moldovan pe lista scurtă. Jucătorul Rapidului are doi contracandidaţi importanţi. Rezerva lui Thibaut Courtois, ucraineanul Andrii Lunin, mai este o ţintă pentru ocupanta locului 7 din campionatul Spaniei.

A treia opţiune a şefilor lui Betis este italianul Lorenzo Montipo de la Verona. Acesta este dorit însă şi două echipe din Serie A, Atalanta şi Verona, anunţă sursa citată anterior.

Românul Horaţiu Moldovan, care are 25 de ani şi joacă la Rapid, este favorit acum, aşa cum a anunţat şi cotidianul AS. Venirea acestuia nu este o problemă, din moment ce are o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Totuşi, este competiţie pentru semnătura lui. Echipe din Premier League şi FC Basel îl urmăresc„, a transmis Estadio Deportivo.

Reclamă

Betis are cinci portari în lot, însă Claudio Bravo, Fran Vieites şi Rui Silva se gândesc să plece de la formaţia andaluză.

Dan Şucu, o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a făcut o nouă ofertă pentru Horaţiu Moldovan, în încercarea de a-l convinge să rămână cel puţin până în vară la Rapid. Patronul giuleştenilor a purtat o nouă rundă de negocieri cu portarul în vârstă de 25 de ani, care are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro.

Moldovan are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca la orice echipă care virează această sumă în conturile Rapidului. FC Basel şi Betis Sevilla sunt echipele care insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi. Totuşi, goalkeeperul nu se grăbeşte să plece şi cere garanţii că va juca meci de meci, pentru a nu rata prezenţa la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, Dan Şucu nu cedează şi a decis să îi mărească substanţial contractul lui Horaţiu Moldovan. A hotărât să îi dubleze salariul, de la 10.000 de euro la 20.000 de euro lunar. În această sumă sunt incluse şi bonusurile.

Moldovan a cerut timp de gândire până pe 21 ianuarie, dar i-a făcut o promisiune milionarului român. Va da răspunsul final înainte de reluarea campionatului, cu toate că perioada de mercato va mai fi deschisă încă două săptămâni. Mai mult, şi-a dat un acord de principiu şi ia în calcul serios să rămână la Rapid, pentru a se lupta pentru câştigarea titlului. A anunţat chiar înainte de plecarea în cantonament că nu se grăbeşte să plece, cu toate că propunerile financiare primite sunt net superioare.

Horaţiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec!”

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și