Închide meniul

„I-a fost frică de mine!” Gigi Becali, dezvăluiri incredibile după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 13:33

Reclamă
„I-a fost frică de mine! Gigi Becali, dezvăluiri incredibile după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile, după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB a transmis care a fost adevăratul motiv pentru care atacantul a refuzat o mutare la formaţia campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj, Neluţu Varga plătind peste două milioane de euro în schimbul semnăturii sale.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu

Atacantul a fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB, însă în cele din urmă, atacantul a refuzat oferta campioanei. Motivul a fost reprezentat de faptul că i-a fost „frică” de patronul roş-albaştrilor.

Becali a dezvăluit ce discuţie a purtat şi cu Gică Hagi. „Regele” i-a mărturisit faptul că Louis Munteanu ar putea să nu aibă evoluţii bune la FCSB, din cauza presiunii foarte mari.

„(N.r. Louis Munteanu nu a vrut să vină la FCSB?) Da, ştiu. E băiat deştept. A zis ‘Nu mă duc acolo, mi-e frică de nea Gigi’! Mi-a zis şi Gică (n.r. Hagi) că dacă-l cert, nu mai funcţionează, e fricos. Dar e fotbalist. Dar bravo lui, a spus că-i e frică. Şi banii sunt, dar şi război este!”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Reclamă
Reclamă 4

Louis Munteanu a debutat deja la CFR Cluj. Atacantul de 22 de ano a marcat o „dublă” de senzaţie în meciul din ultima etapă, cu Unirea Slobozia.

Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că Lixandru a transmis, la conferința de presă premergătoare partidei cu echipa din Cehia, că jucătorii de la Sparta sunt mai valoroși decât cei de la FCSB.

„Dacă vedeam conferinţa lui Lixandru…am văzut-o înainte de meci, cu trei ore. m vrut să-l schimb, dar mai erau trei ore până la meci. El a zis că sunt ei mai valoroşi decât noi. Dar se supărau Pintilii, MM…dar îţi dai seama, cum să zici că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă, e mai bun decât tine.

Reclamă

Eu vorbesc de Liga Campionilor, el doarme îmbrăcat. Eu vreau să le dau curaj, el trichi-trichi. Cum să spui că e mai valoros decât tine adversarul.

Atât am putut acum, dacă joci cu jucători care zic că adversarul e mai puternic, când tu l-ai distrus acasă…ca dovadă cum a jucat acasă. Nu-l mai trimiteţi pe Lixandru la conferinţă. În primul rând, m-a contrazis pe mine! Eu am zis că-i scoatem, şi el a zis că prima şansă o au ei. Stai pe bară atunci. Mai vede el mărire de salariu? Îi fac mărire lui Olaru, lui pentru ce să-i fac.

El o să joace cu Iaşi, Lixandru. Nu va mai juca în Europa. O să mă întâlnesc cu el, să văd dacă are valoare. Dacă nu eşti valoros, stai în tribună! Cum să le dai încredere tovarăşilor tăi”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și