Închide meniul

„Ianis Hagi merită mai mult respect din partea lui Edi Iordănescu” Dorinel Munteanu, verdict direct despre situația „Prințului”

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 18:05

Reclamă
Ianis Hagi merită mai mult respect din partea lui Edi Iordănescu” Dorinel Munteanu, verdict direct despre situația Prințului”

„Ianis Hagi merită mai mult respect din partea lui Edi Iordănescu” Dorinel Munteanu, verdict direct despre situația „Prințului”

Colaj cu Dorinel Munteanu și Ianis Hagi / Profimedia

Dorinel Munteanu a avut un verdict direct despre situația lui Ianis Hagi, care a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu la ambele partide amicale din această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a fost decisiv în amicalul „tricolorilor” cu Columbia, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Ianis Hagi merită mai mult respect din partea lui Edi Iordănescu” Dorinel Munteanu a venit cu un verdict direct

Antrenorul de la Oțelul Galați este de părere că Ianis Hagi trebuie să fie respectat de selecționerul Edi Iordănescu, având în vedere faptul că acesta este un jucător decisiv, care poate ajuta echipa națională.

Totodată, Dorinel Munteanu a vorbit și despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, care a fost anunțat în presa din Turcia.

”Eu cred că Ianis Hagi merită mai mult respect, mai multă atenție din partea selecționerului României (n.r. Edi Iordănescu), chiar dacă a avut un moment greu la Alaves.

Reclamă

Pentru mine, Ianis Hagi este un jucător decisiv. Dacă va ajunge la Galatasaray și va juca, va fi un plus important pentru echipa națională”, a declarat Dorinel Munteanu, după FCU Craiova – Oțelul 1-2.

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Ianis Hagi, transfer bombă înainte de EURO 2024. Turcii de la Fotomac, care citează publicaţia Aksam, au anunţat că Galatasaray a rezolvat transferul definitiv al lui Ianis Hagi din vară.

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui său. Presa din Turcia a anunţat că s-a rezolvat transferul definitiv din vară la Galatasaray. Ianis Hagi joacă în acest sezon la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers. Fiul lui Gică Hagi mai are contract cu scorţienii până în 2025.

Reclamă 4 / 0/3

”Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia, potrivit site-urilor de specialitate. Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2, partidă transmisă de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Flashscore l-a notat pe Ianis Hagi cu 7.5, aceeaşi notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6) au avut note mai bune ca Ianis Hagi.

Pentru Ianis Hagi ar putea fi un an perfect. Participă cu naţionala României la EURO 2024, poate ajunge la echipa unde tatăl său a scris istorie şi va face nunta cu superba Elena Tănase.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și