Închide meniul

Ianis Stoica cere ca FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Ironii pentru CSA Steaua: „Sunt cam goale tribunele la meciurile din Liga 2”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 17:53

Ianis Stoica cere ca FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Ironii pentru CSA Steaua: „Sunt cam goale tribunele la meciurile din Liga 2

Ianis Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CSA Steaua

Profimediaimages

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, a aprins spiritele în Liga 1. Roş-albaştrii nu pot juca pe Arena Naţională şi îşi doresc cu orice preţ să fie primiţi în Ghencea pentru meciul care ar putea decide campioana României. Ianis Stoica s-a alăturat şi el listei celor care pun presiune pe oficialii MApN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 19 ani al echipei lui Gigi Becali a făcut o declaraţie controversată. Tânărul atacant, autor a 7 goluri în această ediţie de campionat, i-a ironizat pe rivalii de la CSA Steaua. E convins că FCSB ar putea să umple tribunele stadionului care are 31.000 de locuri şi care a costat peste 94 de milioane de euro.

Ianis Stoica, ironii pentru CSA Steaua: „Sunt cam goale tribunele la meciurile lor”

(Reporter: Unde ai dori să se joace meciul?) Pe Ghencea! Pe Ghencea ne dorim cu toții, mai ales spectatorii. Până la urmă, sunt cam goale tribunele la meciurile din Liga 2. Ne dorim mai mult ca niciodată să jucăm ultimul meci pe Ghencea„, a declarat Ianis Stoica.

Ianis mai are un vis. Îşi doreşte ca CFR Cluj să se mai încurce în campionat, iar meciul din ultima etapă să nu mai conteze în lupta pentru titlu.

Va fi o presiune foarte mare (n.r. dacă s-ar juca cu titlul pe masă), dar sperăm să câştigăm până atunci campionatul. Să câştigăm toate meciurile şi, de ce nu, la ultima etapă să nu mai fie nevoie să jucăm cu titlul pe masă.

Reclamă

Noi suntem la mâna noastră, dar tot ei sunt pe primul loc, deocamdată! Acum avem un moral mai bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că avem meci greu la Constanţa„, a mai spus jucătorul lui FCSB.

Modalitatea prin care CSA Steaua o poate ţine pe FCSB departe de Ghencea

Gigi Becali caută o soluţie pentru ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se dispute pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că vrea să facă solicitare la MApN pentru ca echipa lui să fie primită în Ghencea. „Militarii” au însă un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut.

Nu ştiu dacă vor tergiversa sau vor găsi în ziua meciului un meci de rugby sau vreun spectacol„, a răbufnit Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor celor de la FCSB, în exclusivitate pentru as.ro. Chiar la această variantă ar putea apela conducătorii lui CSA.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și