Închide meniul

„Idiot notoriu!” Gigi Becali a auzit cum a fost jignit de Mihai Stoica şi a avut o reacţie vehementă: „Are şi el păreri”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:17

Reclamă
„Idiot notoriu! Gigi Becali a auzit cum a fost jignit de Mihai Stoica şi a avut o reacţie vehementă: „Are şi el păreri

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a auzit cum a fost jignit de Mihai Stoica şi a avut o reacţie categorică. Totul după ce MM a spus că „trebuie să fii un idiot notoriu ca să spui că ești campion înainte să înceapă play-off-ul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile oferite de preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului au venit la numai câteva ore după ce Gigi Becali a anunţat, euforic, că nimeni îi mai poate „sufla” titlul. Roş-albaştrii au învins-o cu 4-0 pe UTA şi s-au distanţat la 11 puncte de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi Rapid.

Gigi Becali a auzit cum a fost jignit de Mihai Stoica şi a avut o reacţie vehementă

Patronul liderului din Liga 1 nu a părut deranjat de discursul lui Mihai Stoica şi a precizat că este linişte în club.

Este părerea lui. El are părerea lui, eu pe a mea. Și care-i treaba? Eu zic așa, el așa. De parcă eu nu știu că nu suntem campioni? Declarația am dat-o ca să mă distrez cu adversarii. Zic așa ca să încurajez și echipa.

El a zis altfel și gata. Ce contează ce a zis el? Și-a spus opinia, are și el păreri. Părerea mea, noi deja suntem campioni, care-i treaba? Hai, să fiți sănătoși!”, a comentat Gigi Becali pentru iamsport.ro.

Reclamă

După 22 de etape, diferenţa între primele clasate din Liga 1 este cea mai mare de la introducerea sistemului cu play-off / play-out. Pentru jucătorii lui Elias Charalambous urmează confruntările cu Universitatea Craiova şi Farul.

Mihai Stoica a „luat foc”, după ce a fost întrebat de şansele la titlu ale FCSB-ului

Mihai Stoica a fost întrebat dacă FCSB se consideră deja campioană în acest sezon, după victoria la scor cu UTA. Managerul general al roş-albaştrilor a avut o reacţie surprinzătoare şi a transmis clar că totul va fi decis în play-off.

Acesta a mai subliniat că se poate întâmpla orice, şi chiar dacă în acest moment FCSB are un avans considerabil în fruntea clasamentului, roş-albaştrii pot fi detronaţi din fotoliul de lider.

Reclamă 4 / 0/3

MM a mai subliniat şi faptul că în play-off vor exista şi jocuri de culise, şi unele echipe vor încerca să o încurce pe FCSB.

Să fii un idiot notoriu să spui că eşti campion de acum. Nu se ştie niciodată. Poţi să pierzi trei meciuri în play-off. Nu suntem deloc campioni. Avem speranţe, ne place ce se întâmplă la noi.

Există o antipatie faţă de noi, la anumite grupări. Sepsi va juca corect. Sunt şi grupări care se respectă. Sunt şi unii care joacă cu unele echipe, şi cu altele nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și