Închide meniul

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB: „Nu-mi vine să cred!”. „Mister” l-a comparat pe Gigi Becali cu Vladimir Putin

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 8:26

Reclamă
Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB: „Nu-mi vine să cred!. „Mister l-a comparat pe Gigi Becali cu Vladimir Putin

Ilie Dumitrescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declarații ale patronului FCSB

Ilie Dumitrescu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB. „Mister” a comentat situația actuală de la vicecampioana României. Fostul component al Generației de Aur a avut un discurs extrem de acid după ce Gigi Becali a reamintit că, în afară de el, nimeni nu ia decizii la echipa din Berceni. Strizu a fost adus la FCSB ca „antrenor-paravan”, dar în cele din urmă a cedat presiunilor făcute de un om din cadrul clubului, arătând cu degetul către Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a recunoscut că nu îi vine să creadă că a ajuns să vorbească despre evenimentele inedite petrecute la FCSB. „Mister” l-a comparat pe Gigi Becali cu Vladimir Putin, în contextul ordinelor date de omul de afaceri la cârma clubului.

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB: „Nu-mi vine să cred!”

Finanțatorul roș-albaștrilor a precizat că nimeni nu îi iese din cuvânt la FCSB, nici Mihai Pintilii, nici Mihai Stoica.

„Eu fac tot la FCSB! MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu nu s-a mai putut abține și și-a exprimat cea mai sinceră părere despre modul în care gestionează Becali lucrurile la clubul său.

Reclamă

„Mister” chiar l-a comparat pe latifundiarul din Pipera cu Vladimir Putin, în timp ce celor care îi execută ordinele le-a atribuit statutul lui Sergei Lavrov, unul dintre oamenii de încredere ai președintelui Rusiei.

„Eu ți-am spus că nu folosesc cuvântul marionetă, n-o să-l folosesc niciodată. Ce mai este de comentat după ce iese Gigi Becali și spune negru pe alb că el face absolut tot în club?

Lavrov nu iese din cuvântul lui Putin. Aici e la fel. Nu-mi vine să cred ce am ajuns să comentăm într-o emisiune de sport! Să comentez că Gigi spune lucrurile astea!

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor posesor de licență care nu e implicat în procesul de pregătire (n.r. – despre Leo Strizu). E un foarte bun executant. De procesul de pregătire în momentul de față se ocupă Pintilii, delegatul echipei.

Gigi se implică în alcătuirea primului 11 și face toate schimbările, dar nu trebuie să-i luăm din merite lui Pintilii”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica: „Niciodată nu mi-am dorit mai mult”

Leo Strizu se apără după acuzațiile lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a declarat că fostul antrenor al echipei și-a dorit să se ocupe în mod real de echipă și să decidă mai multe lucruri decât o prevedea înțelegerea cu Gigi Becali.

Leo Strizu i-a răspuns lui MM și a repetat motivul pentru care și-a dat demisia de la viecampioana României.

„Aş vrea să o iau cu începutul. Am acceptat această propunere din partea clubului de a fi antrenor cu licenţă Pro, chiar dacă contribuţia mea a fost minoră. Ştiam ce mă aşteaptă, dar până la un punct. În momentul în care am văzut că din interiorul clubului se comandă articole… Nu am o siguranţă că ştiu exact cine. Am mari nedumeriri pentru că cel care mi-a făcut propunerea să vin la FCSB acum un an şi jumătate a fost Mihai Stoica.

Dacă ei tot vorbesc urât despre mine, nu am cum să mai continui. Deocamdartă nu ştiu cine sunt oamenii care au fost împotriva mea. Vă daţi seama că nu pot să comentez ceea ce spune Gigi. Şi Gigi, dar şi Teia Sponte au făcut lucruri frumoase. Nu mi-am asumat diferite realizări ale echipei. 

Nu am intrat cu nimic în interiorul echipei. Motivul clar l-am spus. În momentul în care din interiorul clubului această sursă m-a denigrat toată săptămâna, eu mi-am dat demisia. Pentru mine, subiectul Steaua (n.r. – FCSB) e închis. Niciodată nu mi-am dorit mai mult sau o altă funcţie. Nu neg că am făcut unele greşeli, nu am participat la niciun antrenament. Am ştiut de la început care e implicarea mea. Eu am spus că meritul este sută la sută al lui Pintilii”, a declarat Leo Strizu, potrivit sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și