Închide meniul

Ilie Dumitrescu a spus ce nu a funcţionat la FCSB în meciul cu FC Voluntari. Pe cine a remarcat din tabăra „roş-albaştrilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 9:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu a spus ce nu a funcţionat la FCSB în meciul cu FC Voluntari. Pe cine a remarcat din tabăra „roş-albaştrilor

Ilie Dumitrescu a spus ce nu a funcţionat la FCSB în meciul cu FC Voluntari

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a spus ce nu a funcţionat la FCSB în meciul cu FC Voluntari. Fostul component al Generaţiei de Aur a avut, totuşi, un remarcat din tabăra „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu e de părere că jocul între linii nu a funcţionat la FCSB. El l-a remarcat pe Siyabonga Ngezana.

Ilie Dumitrescu a spus ce nu a funcţionat la FCSB în meciul cu FC Voluntari

”Jocul între linii nu a funcționat la FCSB. În multe momente Siyabonga Ngezana a reușit să revină. A făcut un meci foarte bun. S-a ridicat la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro după FC Voluntari – FCSB 0-0.

Victor Becali a tras un semnal de alarmă după FC Voluntari – FCSB 0-0. Cunoscutul agent de jucători a subliniat că titlul se pierde cu echipele mici.

Victor Becali a remarcat că FCSB a avut mereu probleme cu FC Voluntari. În urma remizei de ieri, CFR s-ar putea apropia la un singur punct de FCSB dacă va câştiga meciul de diseară, cu Oţelul. CFR Cluj – Oţelul e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:00.

Reclamă

E surpriză mare, dar FCSB a avut întotdeauna mari probleme cu FC Voluntari. Nu înțeleg de ce, se descurcă foarte greu. Cu echipele mici se pierde campionatul, așa a făcut mereu FCSB”, a declarat, după meci, Victor Becali.

Elias Charalambous: „Nu e un rezultat bun”

Pentru noi nu este un rezultat bun, asta e clar. Ne doream să câştigăm. Nu am făcut lucrurile aşa cum trebuia să le facem, nu am evoluat în cel mai bun mod al nostru.

Am făcut multe greşeli, nu mi-a plăcut. Am încercat să găsim motivul pentru care facem aceste greşeli, trebuie să îl găsim. Trebuie să corectăm greşelile. Am avut o zi proastă. Chiar şi cu o zi proastă, în ultimele minute puteam să obţinem victoria. Din păcate nu am înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să continuăm munca, este un rezultat slab. Am avut ocazii de a marca, repet, nu am jucat atât de bine. Am avut bara lui Băluţă. Câteodată mingea nu intră, trebuie să ne îmbunătăţim jocul.

E prea devreme să vorbim de accidentarea lui Coman. Medicii îi vor face toate testele mâine, vom vedea ce se va întâmpla cu el.

„Toată echipa a jucat slab”

Jocul nu decurgea bine la pauză (n.r. motivul pentru care a fost schimbat Rotariu la pauză). Am decis schimbarea lui Lixandru. A trebuit să schimbăm la pauză. Toată echipa am jucat slab azi, nu am fost în formă ca echipă. Trebuie să jucăm mai bine.

Toate meciurile sunt grele. Dacă nu suntem în forma cea mai bună a noastră cu Petrolul, vom avea probleme. Vrem să fim mai buni cu Petrolul pentru că avem nevoie de 3 puncte. Acum trebuie să ne recuperăm, avem ce îmbunătăţi.

Nu avem cum să fim tot timpul la cel mai înalt nivel. Noi suntem responsabili, noi trebuie să găsim soluţii. Este un meci slab al nostru. Mi s-a spus că a fost henţ, nu am văzut, dar avem specialişti şi ei trebui să ne spună dacă a fost decizia corectă„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și