Închide meniul

Ilie Dumitrescu anunţă că Rapid a dat marea lovitură a iernii: „Este extraordinar. S-au orientat perfect!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2024, 21:48

Reclamă
Ilie Dumitrescu anunţă că Rapid a dat marea lovitură a iernii: „Este extraordinar. S-au orientat perfect!

Ilie Dumitrescu anunţă că Rapid a dat marea lovitură a iernii

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu s-a convins şi anunţă că Rapid a dat marea lovitură a iernii pe piaţa transferurilor. Fostul internaţional român i-a felicitat pe Dan Şucu şi pe Victor Angelescu pentru cel de-al cincilea jucător cu care au semnat în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără titularul dintre buturi, după ce Atletico Madrid a plătit clauza de reziliere de 800.000 de euro a lui Horaţiu Moldovan. Şefii din Giuleşti au achitat jumătate din această sumă în conturile Farului lui Gică Hagi, pentru a-l lua pe Marian Aioani.

Ilie Dumitrescu anunţă că Rapid a dat marea lovitură a iernii

Ilie Dumitrescu asigură că Rapid a mutat perfect şi că şi-a asigura poarta pentru o lungă perioadă de timp.

Este un transfer foarte reușit. Aioani este un portar extraordinar. Asta a fost cea mai bună mutare. Cei de la Rapid s-au orientat perfect

Mă așteptam la un preț mai mare. Dacă Horațiu Moldovan a plecat pe 800.000 de euro, Aioani…. E o mișcare foarte bună făcută de Rapid”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Damjan Djokovic, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hasani sunt celelalte transferuri reuşite de Rapid în această perioadă de mercato.

Mă bucur că sunt aici și sper să facem o treabă foarte bună. Am simțit să vin la Rapid. Am simțit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine.

Am vorbit chiar de dimineață cu Horațiu, mi-a urat succes! Suporterii Rapidului sunt foarte frumoși, de fiecare dată când joacă în Giulești, împing echipa spre victorie și acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri și echipă„, a fost prima reacţie a lui Aioani, după ce a semnat cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid

Marian Aioani a fost prezentat oficial la Rapid. Portarul s-a alăturat clubului de sub Grant, după plecarea lui Horaşiu Moldovan la Atletico Madrid. Aioani a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

Aioani se va alătura lotului condus de Cristiano Bergodi şi va începe pregătirile pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Portarul de 24 de ani a bifat 27 de meciuri la Farul, în prima parte a sezonului, în toate competiţiile.

Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța.

În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon.

Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța.

Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, u19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve”, au transmis cei de la Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și