Închide meniul

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali nu se teme de Răzvan Burleanu: „Mai fluieră câteodată la o miuță!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2023, 20:27

Reclamă
Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali nu se teme de Răzvan Burleanu: „Mai fluieră câteodată la o miuță!

Gigi Becali i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea

Gigi Becali, într-o conferință / Hepta

Ilie Dumitrescu e convins că Gigi Becali nu se teme de Răzvan Burleanu, după ce șeful FRF a modificat regulamentul cu privire la antrenorii fără licență din Liga 1. Cei care își „vând” licența pentru alții vor fi aspru sancționați. Cu toate acestea, Dumitrescu crede că Gigi Becali stă fără emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu e sigur că Gigi Becali va găsi o soluție să ocolească regulamentele, ca Mihai Pintilii să rămână antrenorul de drept al FCSB-ului.

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali nu se teme de Răzvan Burleanu

„FCSB are timp să numească un antrenor cu licență, dar care în același timp să ajute efectiv și să facă și programul de pregătire.

N-ai cum să vii tu, federație, să dai o amendă și să spui că ai constatat că un antrenor posesor de licență nu face antrenament cu echipa.

Dacă stă cu un fluier în mână și mai fluieră câteodată la o miuță, asta înseamnă că face antrenament. Deci n-ai cum să îi dai amendă. Mă îmbrac în trening, vin pe teren.

Reclamă

Ca idee, știi? Nu să nu îl iei în cantonament sau pregătire, nu așa cum a fost cu Leo Strizu. Merge în continuare, da (n.r. Gigi Becali cu aceeași metodă).

Ești antrenor, te îmbraci în trening, iți punem ‘A1’ la piept, participi la procesul de pregătire. Nu știu dacă spui prea multe cuvinte, dar uneori poți spune ‘strânge acolo’, ‘fă fault'”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Răzvan Burleanu a modificat regulamentul FRF

Răzvan Burleanu a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al FRF, că antrenorii din Liga 1 care exercită funcții pentru care nu dețin toate licențele, cazul lui Mihai Pintilii, riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare.

Reclamă 4 / 0/3

„Comitetul Executiv a reușit, în unanimitate, să aprobe următoarea modificare de regulament. Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care nu o va exercita, facilitând astfel folosirea licenței sale de către o altă persoană, constituie o abatere disciplinară.

Se sancționează cu suspendarea pentru o perioadă de doi ani de zile și cu o amendă de 20.000 de lei. Persoana care nu deține licența și exercită funcția va primi o penalitate financiară de minim 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare. Un element nou, clubul în cauză va plăti o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla. Decizia s-a luat astăzi în unanimitate. Ne dorim ca această măsură să prevină încălcarea regulamentului”, a spus Răzvan Burleanu, la sediul FRF.

Mihai Pintilii a fost deja sancționat de FRF

Noua modificare a regulamentului FRF i-ar putea aduce lui Pintilii o nouă suspendare, după ce acesta a fost deja sancționat de Comisia de Disciplină. Prima etapă de suspendare a ispășit-o în meciul cu Petrolul, câștigat cu 4-1. 

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Cel care a trimis cazul lui Mihai Pintilii la Comisia de Disciplină a fost șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și