Închide meniul

Ilie Dumitrescu, convins că Laurenţiu Reghecampf nu avea viitor la FCSB: „Nu mai există nici tratament şi nici unguent pentru Gigi Becali”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iunie 2022, 10:59

Ilie Dumitrescu, convins că Laurenţiu Reghecampf nu avea viitor la FCSB: „Nu mai există nici tratament şi nici unguent pentru Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Ilie Dumitrescu a analizat ce s-ar fi întâmplat dacă Laurenţiu Reghecampf ar fi revenit, după 8 ani, la FCSB. Fostul internaţional român e convins că „Reghe” nu l-ar fi putut schimba pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei a recunoscut că l-a dorit pe Laurenţiu Reghecampf, după ce antrenorul de 46 de ani a plecat de la Universitatea Craiova. A purtat chiar şi o discuţie cu el, dar două persoane din interiorul clubului ar fi fost nevoite să plece. Toni Petrea şi Thomas Neubert sunt cei care erau pe vizaţi de un astfel de scenariu.

Ilie Dumitrescu, convins că Laurenţiu Reghecampf nu avea viitor la FCSB

Ilie Dumitrescu e sigur că varianta ca Toni Petrea să continue să fie antrenorul lui FCSB este cea mai indicată.

E mai bine să mergi pe continuitate, Reghecampf are un statut, a demonstrat, a făcut performanță, dar ar fi extrem de important pentru Reghecampf să se supună tratamentului lui Gigi Becali, să accepte condițiile lui Gigi Becali.

În trecut erau dialoguri, știa să gestioneze relația cu patronul, dar acum nu mai există nici tratament, nici unguent, nici medicament să-l convingi pe Gigi de anumite chestii.

Reclamă

Se merge pe varianta asta și eu cred că e mai bine. Nu cred că Laurențiu Reghecampf ar fi acceptat anumite lucruri”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați din semifinalele Cupei României.

Întrebat despre posibila revenire la gruparea roş-albastră, „Reghe” a transmis că vrea doar să de odihnească, după care va analiza ce opţiuni are. Au apărut zvonuri că Laurenţiu Reghecampf ar putea ajunge chiar şi la FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

”L-aș fi vrut pe Reghe, dar mai întreb și eu oamenii, am avut discuții cui apropiații. Trebuia să renunț la anumite persoane din club, ca să vină Reghe. Nu e vorba de MM, trebuia să renunț la două persoane importante din club și eu nu fac așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere. Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

După rezultatele din sezonul precedent, era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali l-a dorit pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB
  • Ce a declarat Ilie Dumitrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și