Închide meniul

Ilie Dumitrescu, genial după primul meci în care Nicolae Dică a avut „libertate”: „La alte jocuri îl vedeam pe Edjouma schimbat, nu mai zic de Coman!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 9:02

Ilie Dumitrescu, genial după primul meci în care Nicolae Dică a avut „libertate: „La alte jocuri îl vedeam pe Edjouma schimbat, nu mai zic de Coman!

Ilie Dumitrescu, despre eliminarea FCSB-ului din Conference League

Ilie Dumitrescu este fostul jucător din "Generația de Aur" / Instagram Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, genial după primul meci în care Nicolae Dică a avut „libertate”. Fostul internaţional spune că dacă Nicolae Dică nu era cel care a decis schimbările, atunci Edjouma şi Coman, doi dintre marcatorii cu Saburtalo, erau schimbaţi la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a promis 15 etape de „libertate” lui Nicolae Dică la FCSB. Dacă rezultatele nu vor fi cele aşteptate, atunci Becali se va implica din nou la echipă.

Nicolae Dică a început cu o victorie extrem de importantă al doilea mandat la FCSB. Acesta a reuşit să califice echipa în turul al treilea preliminar din Conference League. Malcom Edjouma şi Florinel Coman au marcat în victoria cu Saburtalo Tbilisi (4-2), însă nu au avut o evoluţie consistentă. Acest fapt l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să aibă o reacţie genială şi să spună că, dacă Nicolae Dică nu ar fi avut putere de decizie, cei doi ar fi fost schimbaţi.

Ilie Dumitrescu, genial după primul meci în care Nicolae Dică a avut „libertate”

Vreau să remarc un aspect extrem de important, apropo de calificarea FCSB-ului. Uite cât de mult contează ca antrenorul să aibă puterea de decizie. Sunt convins că la alte jocuri, după desfășurarea din prima repriză, îl vedeam pe Edjouma schimbat, și nu mai spun de Florinel Coman.

E clar că în momentul de față s-a văzut o schimbare în jocul echipei, asta datorită lui Dică”,a  spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

 Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB: „Va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările”

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică va avea 15 etape de libertate, în care nu se va implica în problemele tactice ale echipei.

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB. Antrenorul are mână liberă pentru 15 etape, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este ca gruparea roş-albastră să fie lider în clasament sau la trei puncte în spatele liderului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă „Dicanio” nu îşi va îndeplini obiectivul, Gigi Becali va interveni din nou la echipă.

„Nu trebuie să facem caz. O să iau în seamă persoanele care m-au susţinut. Cel mai important lucru este să îmi impun ideile. Oamenii au spus că antrenorii vin pentru bani. Banii sunt pe ultimul loc. Nu i-am pus pe primul loc.

Nu trebuie să stau să explic ce este diferit. Este important că am ajuns la un numitor comun. Ziua de luni a fost până noaptea târziu… Nu este vorba de condiţii. Sunt un om care comunică, care ascultă idei de la oamenii din jur.

Au fost lucruri pe care le-a spus atunci dânsul. Ştiţi cum e la nervi. Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru. Dacă nu vom avea rezultate după 15 etape, normal că va veni un alt antrenor. Am stabilit că e un obiectiv în 15 etape. Există şi o clauză de rezilere. Nu se poate să plece oricând”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, reacţie genială
  • Ce aspus despre meciul cu Saburtalo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și