Închide meniul

Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 23:55

Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!

Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1

Cristiano Bergodi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Cristiano Bergodi a făcut o criză de nervi, după Rapid – Sepsi 0-1. Antrenorul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi şi s-a contrat în termeni duri cu un jurnalist prezent la conferinţa de presă. Italianul i-a adus aminte acestuia că a reuşit să obţină rezultate bune, chiar şi cu mai mulţi jucători accidentaţi, la finalul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipă fără victorie în play-off, după ce a fost învinsă şi de Sepsi. În etapa viitoare, giuleştenii vor avea un derby „de foc” cu rivala FCSB.

Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1

Un jurnalist prezent la conferinţă l-a întrebat pe Cristiano Bergodi ce s-a întâmplat cu Rapid în lunile noiembrie şi decembrie, atunci când de asemenea a învins-o pe FCSB. Antrenorul a replicat imediat şi a transmis că în perioada respectivă, mai mulţi jucători importanţi, printre care Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani, erau accidentaţi, însă chiar şi aşa, echipa sa a avut rezultate bune.

Imediat după, Bergodi şi-a ieşit din minţi şi a început să ţipe la conferinţă. Acesta a transmis că şi FCSB ar putea avea de suferit, dacă ar juca fără jucătorii importanţi, şi la fel şi Universitatea Craiova.

„În seara asta, nu se poate reproşa nimic, doar faptul că nu am dat gol. Ocazii am avut. (N.r. Ce s-a întâmplat în noiembrie şi decembrie cu Rapid) Am avut doi-trei jucători accidentaţi, care erau cei mai buni. În ce lume trăieşti.

Reclamă

(N.r. Dvs în ce lume trăiţi) Tu în ce lume trăieşti! Stai liniştit! Despre ce vorbeşti tu! După FCSB am reuşit, fără Rrahmani, fără Petrila şi fără Emmers. După am avut două luni, am luat măsuri, nu aveam atacanţi, mijlocaşi. Scoate jucătorii importanţi de la FCSB, să vedem ce fac. Scoate-l pe Mitriţă de la Craiova, să vedem ce fac. În două luni, în care au lipsit Rrahmani, Petrila, Emmers, am rămas acolo sus. Ce înţelegi tu din fotbal?

Haide, vorbeşte! Noi am jucat cu Craiova şi cu FCSB în noiembrie, am ieşit din Cupă, am făcut 0-0 cu CSA Steaua, dar am câştigat înainte cu Craiova şi am câştigat. După am câştigat cu FCSB. Nu înţelegi nimic din fotbal! Ce înseamnă asta? Trebuie să ai anumite caracteristici.

Am jucat cu Papeau nouă fals. E normal, e greu fără un atacant, fără o aripă. Mă înveţi tu fotbal pe mine? Ce faci?”, a transmis Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Suporterii nu au mai rezistat şi au început să scandeze împotriva antrenorului italian, după eşecul suferit de giuleşteni cu Sepsi. Marius Şumudică este dorit pe banca trupei de sub Grant.

Rapid este singura echipă din play-off, fără victorie. Giuleştenii au pierdut pe rând cu Farul, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Sepsi, şi mai au un singur punct avans faţă de locul şase, ocupat de covăsneni.

Pe finalul partidei cu Sepsi, fanii nu au mai suportat şi i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Numele lui Marius Şumudică s-a scandat pe arena din Giuleşti, în special de către fanii de la tribuna a doua.

Marius Şumudică este liber de contract şi au existat zvonuri că ar putea să o preia pe Rapid, după eşecul suferit de giuleşteni, în etapa precedentă, cu CFR Cluj. Dan Şucu l-a reconfirmat însă în funcţie pe Bergodi.

Acţionarul majoritar al Rapidului a fost surprins „împietrit”, după golul marcat de Sepsi, în prelungirile partidei. Şucu era alături de soţia sa, şi nu a avut nicio reacţie în momentul în care Debeljuh a punctat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și