Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl critică pe Adrian Mutu pentru schimbarea din Hermannstadt – Rapid 0-2: ”Mai ai un jucător ca el? Îți spun eu că nu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 9:30

Ilie Dumitrescu îl critică pe Adrian Mutu pentru schimbarea din Hermannstadt – Rapid 0-2: ”Mai ai un jucător ca el? Îți spun eu că nu!”

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Ilie Dumitrescu îl critică pe Adrian Mutu pentru schimbarea din Hermannstadt – Rapid 0-2. ”Briliantul” l-a înlocuit pe Alex Ioniță în minutul 74, iar decizia nu a fost pe placul lui ”Mister”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internațional este de părere că Adrian Mutu îl schimbă mult prea des pe Alex Ioniță, iar acest lucru îl poate afecta pe fotbalistul de 27 de ani.

Ilie Dumitrescu îl critică pe Adrian Mutu pentru schimbarea din Hermannstadt – Rapid 0-2

Prima schimbare la Rapid e Ioniță și asta nu îmi place. Acum a zis că se simte bine, sper să nu îl mai scoată. Câștigă meciul la Craiova, câștigă la Sepsi, cu Voluntari, face acțiunea asta, vreau să îl țină mai mult. Cred că e o comunicare foarte bună între Mutu și Ioniță.

Îl văd un jucător fericit, important, dar eu pot să comentez din exterior. A încercat, a fost activ. Și el, și Sefer sunt jucători care pot crea un dezechilibru. Așa este și Ioniță. Prima schimbare, Ioniță, prima schimbare, Ioniță. Mutu a fost inspirat ca nu l-a scos mai devreme acum.

Mai ai un Ioniță pe bancă? Îți spun eu că nu, nici în lot, nici pe bancă. Sunt niște jucători în echipele de top care, chiar dacă nu sunt într-o seară foarte bună, trebuie să fie în teren. Fizicul ar trebui să fie singurul aspect. Am făcut paranteza asta pentru că simt că băiatul ăsta poate face mai mult și nu ai alt Ioniță pe bancă”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, după Hermannstadt – Rapid 0-2: „Ştiam că va veni golul!” 

Adrian Mutu a oferit prima reacție după Hermannstadt – Rapid 0-2. Echipa lui Adrian Mutu a rupt seria de două meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Belgianul Emmers şi Dragoş Grigore au marcat golurile victoriei în partida care s-a jucat la Mediaş.

Adrian Mutu s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale în meciul cu Hermannstadt.

Trebuie să ne bucurăm ţine 90 de minute. Sunt meciuri şi meciuri. Astăzi a fost un teren greu pentru ambele echipe. Un pic dezavantajaţi am fost pentru că suntem o echipă de posesie. Până la urmă, s-a terminat bine. Ştiam că va veni golul, am dominat tot meciul. Hermannstadt s-a bazat pe contraatac. Este o victorie meritată. Întreaga fază a fost frumoasă, dar Emmers a făcut un meci extraordinar, o risipă de energie fantastică. Am jucători de valoare şi astăzi am rezolvat prin execuţii sau pase frumoase.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci când faci un joc ca al nostru, când te muţi în jumătatea adversarului, normal că apar riscuri. Norma că rămâi doar cu 2 fundaşi centrali. Există riscul să pui echipa pe contraatac, dar e un risc asumat. De suporteri nu avem cum să ne plângem pentru că sunt alături de noi mereu. Suntem pe o traiectorie bună, cu tot ceea ce înseamnă. Mergem înainte, dar trebuie să fim pragmatici pentru că fotbalul este periculos„, a spus Adrian Mutu la finalul partidei cu Hermannstadt.

Recomandări
  • Hermannstadt – Rapid 0-2
  • Ilie Dumitrescu îl critică pe Adrian Mutu pentru schimbarea făcută

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și