Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2: „A mutat foarte bine! A fost inspirat”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 23:02

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2: „A mutat foarte bine! A fost inspirat

FCSB a învins FC Argeș cu 2-1, la Pitești

FCSB a învins FC Argeș cu 2-1, la Pitești / Hepta

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2. „Mister” este convins că mutarea produsă la pauză, în tabăra roș-albaștrilor, a fost ordonată de patronul clubului din Berceni. După primele 45 de minute din Trivale, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Crețu a intrat pe postul de fundaș dreapta, iar Deian Sorescu a urcat ca extremă dreapta, în locul lui Tavi Popescu. Cel din urmă a jucat în repriza a doua în linia mediană.

Ilie Dumitrescu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru schimbarea decisivă din FC Argeș – FCSB 1-2

Mutările din sistemul de joc al FCSB-ului au dat roade imediat după pauză. Roș-albaștrii au marcat în minutele 48, respectiv 54. Adrian Șut a deschis scorul cu o reluare din fața porții, apoi Deian Sorescu a dublat avantajul roș-albaștrilor, cu un șut puternic la colțul lung.

Ilie Dumitrescu este de părere că schimbarea de la pauză a decis soarta meciului de la Pitești.

Fostul component al Generației de Aur l-a aplaudat la scenă deschisă pe Gigi Becali pentru inspirație.

Reclamă

„Gigi mută foarte bine la pauză. Îl scoți pe Edjouma, unul dintre cei mai buni jucători. Mută foarte bine, îl bagă pe Crețu fundaș dreapta, pe Tavi la mijloc, lângă Olaru, și pe Sorescu în bandă dreapta. Iar în primele 15 minute chiar s-a simțit.

Eu consider că a mutat foarte bine și pe mine m-a surprins. Renunți la unul dintre cei mai în formă jucători din linia ofensivă, din ultima vreme. A fost inspirat. Poți să-l folosești pe Sorescu și pe alte poziții”, a spus Ilie Dumitrescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma marcase 4 goluri în ultimele 3 meciuri din Liga 1, înaintea duelului din Trivale.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!”

Deian Sorescu a marcat primul său gol pentru FCSB. Jucătorul de 25 de ani a înscris cu un șut puternic la colțul lung, de la marginea careului.

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și