Închide meniul

Ilie Dumitrescu, savuros despre Hagi înainte de Farul – FCSB: „Ar intra şi el 15 minute! L-am simţit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2023, 20:59

Ilie Dumitrescu, savuros despre Hagi înainte de Farul – FCSB: „Ar intra şi el 15 minute! L-am simţit!

Ilie Dumitrescu, savuros despre Hagi

Instagram

Ilie Dumitrescu a avut un discurs savuros despre Gică Hagi înainte de Farul – FCSB, meciul care poate decide noua campioană a României. Ilie Dumitrescu spune că Hagi este extrem de motivat înaintea derby-ul de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu crede că Hagi îşi doreşte atât de mult titlul încât ar fi în stare să intre şi el în teren în derby-ul cu FCSB. Dacă va câştiga, Farul va deveni campioană în Liga 1. Orice alt rezultat ar face ca titlul să se decidă în ultima etapă.

Ilie Dumitrescu, savuros despre Hagi înainte de Farul – FCSB

L-am simțit, Gică e încărcat. Dacă l-ar ajuta fizicul, ar intra și el vreo 15 minute (n.red. la meciul cu FCSB)”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric și le-a răspuns criticilor, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB. „Regele” susține că echipa sa a prestat un joc impecabil până în acest punct al sezonului, mărturisind că cifrele jucătorilor săi sunt de-a dreptul impresionante.

Farul are un singur punct avans față de FCSB, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

„Pe mine mă interesează ca echipa mea să joace. Restul, nu am nimic de comentat. Ăsta e mesajul meu public. Să fim noi, dacă o să fim noi, o să câștigăm 100%.

Echipa câștigă trofee, jucătorii fac diferența într-un anumit moment. Noi, ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți până acum. Nimeni nu ne dădea 1% să fim unde suntem. Ce am făcut noi până acum, cu diferențe față de toate echipele…

Uitați-vă la cifrele noastre, nu ați pomenit nimic. De 120 de kilometri alergați, la noi nu se fac statistici. La meciul cu Rapid, dacă ne vedeți statisticile, vă lăsați de fotbal!”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” pentru titlu, Farul – FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic.

Cu două remize în ultimele trei etape, Farul mai are un singur punct avans faţă de rivala FCSB.

”Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a mai spus Gică Hagi pentru sursa mai sus citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și