Închide meniul

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș, păreri împărțite despre rolul lui Elias Charalambous de la FCSB: „Să vedem reacția lui Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 8:43

Reclamă
Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș, păreri împărțite despre rolul lui Elias Charalambous de la FCSB: Să vedem reacția lui Gigi Becali!”

Marius Lăcătuș și Ilie Dumitrescu, păreri împărțite despre rolul lui Elias Charalambous de la FCSB

Foto: Facebook FCSB

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș au păreri împărțite despre rolul pe care Elias Charalambous îl va avea la FCSB. „Mister” susține că cipriotul va fi cel care va decide totul la formația roș-albastră, în timp ce „Fiara” susține că este în așteptarea primei reacții din partea lui Gigi Becali, pentru a se convinge cu adevărat cine ia deciziile în continuare la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous va debuta pe banca FCSB-ului în meciul din această rundă al roș-albaștrilor, cu Sepsi. Partida va fi luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș, păreri împărțite despre rolul lui Elias Charalambous de la FCSB

Elias Charalambous a stârnit un val de reacții, după ce a declarat că el va decide totul la FCSB. Ilie Dumitrescu s-a declarat impresionat de determinarea tehnicianului cipriot, și susține că are încredere că el va fi cel care va dicta ce se întâmplă la formația roș-albastră.

„L-am văzut decis, cu strategie, știe mentalitatea clubului. Stai să vedem. Eu îl cred pe Charalambous”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

De cealaltă parte, Marius Lăcătuș a fost reticent. Fostul mare atacant a declarat că așteaptă prima reacție a lui Gigi Becali, după numirea lui Elias Charalambous. „Fiara” susține că doar atunci își va da seama cu adevărat dacă cipriotul decide totul la echipă sau nu, deoarece este convins că patronul va dezvălui acest fapt.

Reclamă

„Eu aștept să văd reacția din partea cealaltă (n.r. a lui Gigi Becali). Ori înaintea meciului de mâine, ori după meci. Dacă va face lucrul ăsta, fii sigur că îl și spune. Va trebui să-l pună puțin la punct”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Reclamă 4 / 0/3

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și