Închide meniul

Ilie Dumitrescu, şocat de CFR Cluj în prima repriză cu FCSB: „De nerecunoscut!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 22:32

Ilie Dumitrescu, şocat de CFR Cluj în prima repriză cu FCSB: „De nerecunoscut!

Ilie Dumitrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu a fost şocat de prestaţia celor de la CFR Cluj în prima repriză cu FCSB. Fostul internaţional român spune că echipa lui Dan Petrescu a fost de nerecunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dominat prima repriză a derby-ului din Gruia şi a ratat mai multe ocazii mari de a marca. Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma au fost aproape de gol. CFR Cluj a trăit doar din şuturile lui Krasniqi.

Ilie Dumitrescu, şocat de CFR Cluj în prima repriză cu FCSB

FCSB, mai bună în prima repriză. A surprins cu un presing avansat pe început de joc. Net superioară în linia de mijloc. Edjouam și Olaru au împins jocul cu apariții foarte bune pe colțurile de 16 metri. Șut, cu un presing foarte bun. Compagno, foarte bine, un punct de sprijin în careu. Cordea și Tavi Popescu, un joc foarte bun între linii. E 0-0 pentru că n-au materializat câteva situații foarte bine, adică Cordea acolo, cea mai mare ocazie și Edjouma.

CFR a echilibrat jocul prin Krasniqi, care a făcut o repriză forte bună, cu acțiuni individuale.. De nerecunoscut CFR-ul în prima repriză, dar deocamdată sunt doar 45 de minute„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă. Scuffet, intervenţie fabuloasă

Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă în primele 15 minute din CFR Cluj – FCSB. Echipa lui Pintilii a dominat copios startul derby-ului din Gruia.

Reclamă

FCSB a început ca din tun derby-ul cu CFR Cluj. Echipa lui Mihai Pintilii a trimis mingea în poartă încă din minutul 4. Reuşita lui Andrei Cordea a fost anulată, după ce Sebastian Colţescu a considerat că jucătorul de la FCSB l-a faultat în atac pe Andrei Burcă.

În minutul 15, Andrei Cordea a mai avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul. Andrei Cordea a primit o pasă perfectă la marginea careului mic, însă şutul acestuia a fost blocat excelent de Scuffet.

FCSB a mai ratat ocazii, în startul derby-ului, prin Edjouma şi Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB

Cu 10 minute înainte ca cele două echipe să iasă pe teren pentru startul duelului din etapa a 24-a din Liga 1, nocturna și sistemul de sonorizare au cedat. Nocturna ar fi picat din cauza suprasolicitării sistemului electric al stadionului. Cei de la CFR au folosit intens, în ultimele zile, sistemul de încălzire a gazonului din Gruia, pentru ca acesta să se prezinte în condiții optime la ora meciului cu FCSB.

Nocturna din Gruia s-a reaprins după aproximativ 10 minute de stat în beznă. Jucătorii au așteptat la vestiare în tot acest timp, în așteptarea remedierii problemelor tehnice. În cele din urmă, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB a început în jurul orei 21.10.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” Vezi toate știrile
Citește și