Închide meniul

Ilie Poenaru, răspuns pentru Mihai Stoica, după UTA – FCSB 2-2: „Trebuie să-i aduc aminte”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 18:04

Ilie Poenaru, răspuns pentru Mihai Stoica, după UTA – FCSB 2-2: „Trebuie să-i aduc aminte

Ilie Poenaru, mesaj pentru Mihai Stoica, după UTA - FCSB 2-2

Mihai Stoica şi Ilie Poenaru/ Colaj Hepta

  • Ilie Poenaru, răspuns pentru Mihai Stoica
  • Ce a declarat antrenorul de la UTA, după remiza cu FCSB

Ilie Poenaru a oferit un răspuns pentru Mihai Stoica, după ce UTA a remizat cu FCSB în Cupa României, scor 2-2. Antrenorul arădenilor consideră că cele trei cartonaşe roşii primite de către roş-albaştrii sunt meritate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a acuzat arbitrajul, după ce FCSB a avut trei jucători eliminaţi. Risto Rdaunovic, Octavian Popescu şi Rachid Bouhenna au văzut cartonaşul roşu de la centralul Adrian Cojocaru, fapt ce l-a nemulţumit complet pe MM.

Ilie Poenaru, răspuns pentru Mihai Stoica, după UTA – FCSB 2-2

Ilie Poenaru a ţinut să-i amintească lui Mihai Stoica faptul că FCSB trebuia sancţionată mult mai devreme în meci. Cartonaşele roşii pentru trupa bucureşteană au apărut pe final de joc, iar antrenorul de la UTA şi-a exprimat nemulţumirea faţă de arbiraj.

Reclamă

„Îl știm pe Mihai, el tot timpul… E normal să-și apere echipa, dar sunt justificate cartonașele pe care le-au primit. Ok, poate se gândește că și noi ar fi trebuit să primim mult mai mult, dar trebuie să-i aduc aminte că au mai avut un roșu la Radunovic, la Stahl în prima repriză, în zona laterală.

Trebuia să mai primească un al doilea galben, în zona centrală, la Popescu, când îi dă cu mâna în față, dar până la urmă noi degeaba vorbim, atât eu, cât și Meme, pentru că arbitrii, din ce observ, ei mereu au alt regulament când vrei să le ceri o explicație sau când vrei să vorbești cu ei. Tot timpul găsesc alt răspuns, au un alt răspuns la toate deciziile pe care le iau.

Reclamă

Dacă e să vorbim de arbitraj, suntem foarte frustrați de arbitraj de etape bune. Greșelile de arbitraj ne fac să pierdem puncte pentru că ei nu sunt ceea ce trebuie. O spun și îmi asum: cred că arbitrajele sunt mult mai slabe decât campionatul trecut, la multe meciuri. Și de când cu acest VAR, stăm minute bune fără să jucăm, ni l-am dorit atât de mult încât vedem că păcătuim mai mult cu acest VAR. N-avem ce face, mergem înainte”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Sport Total FM.

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2! Adrian Cojocaru, desființat

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

Mihai Stoica a amintit și de alte partide ale FCSB-ului în care Adrian Cojocaru a luat decizii controversate. Managerul general al roș-albaștrilor e foc și pară după remiza de la Arad.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie