Închide meniul

În ziua în care împlineşte 65 de ani, Helmut Duckadam a dezvăluit de ce FCSB va câştiga titlul: „Iese campioană şi dacă nu vrea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 18:54

Reclamă
În ziua în care împlineşte 65 de ani, Helmut Duckadam a dezvăluit de ce FCSB va câştiga titlul: „Iese campioană şi dacă nu vrea!

Helmut Duckadam a dezvăluit de ce FCSB va câştiga titlul

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam a dezvăluit, de ziua lui, de ce FCSB va câştiga titlul în Liga 1. „Eroul de la Sevilla” a împlinit 65 de ani şi a anunţat că îşi doreşte ca roş-albaştrii să „spargă gheaţa” şi să devină campionii României, pentru prima dată din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam a scris istorie cu Steaua şi a contribuit decisiv la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, în 1986. Fostul mare portar a fost timp de un deceniu director de imagine la echipa lui Gigi Becali, FCSB.

Helmut Duckadam a dezvăluit de ce FCSB va câştiga titlul în Liga 1

Legenda fotbalului românesc a anunţat care este motivul pentru care e sigur că FCSB nu mai poate fi ajunsă de Universitatea Craiova.

M-aş bucura să iasă campioană FCSB. În mare, campionatul e jucat, doar dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut… accidentări care sunt acum la FCSB şi să se întâmple ceva ce nu putem bănui la ora actuală.

Dar în mare cred că FCSB este campioană pentru că şi celelalte se întâlnesc între ele, deci punctele se mai împart. Văzând inconstanţa celorlalte echipe… a CFR-ului, chiar şi a Craiovei, de Rapid să nu mai spunem… asta i-a ajutat foarte mult. FCSB anul ăsta iese campioană şi dacă nu vrea pentru că celelalte echipe îşi doresc foarte mult acest lucru„, a declarat Helmut Duckadam.

Reclamă

FCSB a învins-o pe Farul chiar la Ovidiu şi are 7 puncte avans faţă de Universitatea Craiova chiar înaintea meciului direct. Are cu 10 puncte mai mult decât CFR Cluj şi Rapid, echipe care nu au reuşit să câştige vreun meci în play-off.

Clasamentul Ligii 1 după primele 2 etape din play-off:

1. FCSB – 38 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Patronul de la FCSB a transmis că în cazul în care echipa sa se va impune împotriva oltenilor, atunci sunt șanse extrem de mici să mai piardă titlul.

Gigi Becali a declarat că Universitatea Craiova a prestat un joc foarte modest în duelul cu Rapid, însă totuși a reușit să se impună. Acesta a transmis însă că nu se teme de olteni, deși aceștia au înregistrat două victorii în play-off.

N-am jucat nimic dar am avut o echipă care n-a avut puterea să penetreze. Noi și când nu jucăm nimic suntem mai buni decât adversarul. Farul a avut un șut, dar n-a avut lucruri periculoase. Deși noi slabi, am fost mai buni decât adversarul. Asta e important. Când Olaru are două săptămâni de pauză, e o problemă pentru el, vrea să joace din trei în trei zile. Dacă-l ții în pauză…

Am demonstrat că suntem echipă mare, la 1-0 trebuia să vină Farul peste noi. Nu ne-am retras, am pasat în stil de echipă mare. Ții mingea la tine când e 1-0, nu ți-e frică și dai în ea huba-buba.

Nu e decisiv meciul cu Craiova, dar dacă-i batem, cred că da. Dar nu vreau să mai vorbesc, mă apucă iar trufie. Rotaru are echipa mai valoroasă, în prima repriză cu Rapid, echipa atât de slabă nu am văzut. Nu mi-e frică de Rotaru după ce-l bat 6-0. Dacă vom câștiga, sunt zece puncte și după…”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și