Închide meniul

Ioan Andone, fermecat de Darius Olaru: „Poate să coste 15 milioane de euro!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 21:17

Ioan Andone, fermecat de Darius Olaru: „Poate să coste 15 milioane de euro!”

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Ioan Andone l-a lăudat pe Darius Olaru după FCSB – Dunajska Streda 1-0. Fostul tehnician crede că Gigi Becali se poate îmbogăți de pe urma mijlocașului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone e de părere că Darius Olaru poate să coste până la 15 milioane de euro.

Ioan Andone, fermecat de Darius Olaru

„Cel mai bun jucător al lor e Olaru, de departe. El poate să coste și 15 milioane de euro. Mi-a plăcut cel mai mult în acest meci”, a spus Ioan Andone, după meci.

Darius Olaru a fost cumpărat de FCSB în 2020, de la Gaz Metan, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a oferit 18 assist-uri în cele 92 de apariții la formația roș-albastră.

5,5 milioane de euro este cota lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Darius Olaru, „blocat” de Gigi Becali la FCSB

Finanțatorul “roș-albaștrilor” a anunțat că Olaru nu este deloc de vânzare și va rămâne la clubul din Berceni pentru a pune umărul la obiectivele din actualul sezon.

“Olaru nu mai pleacă, dacă îl dau pe Olaru s-a ales praful. (…) Poate chiar doi atacanți îmi iau. Cum să-l dau pe Olaru? A plecat Tănase și nu mai e mingea la mine, nu știu ce se întâmplă”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Darius Olaru e dorit la Rapid

Conform gsp.ro, Rapid ar încerca să dea marea lovitură pe piața transferurilor și să-i „fure” de la FCSB pe Darius Olaru și Florinel Coman. Gigi Becali s-a amuzat teribil când a aflat.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roș-albaștrilor, ironic, a spus că oferă trei milioane de euro să cumpere tot clubul condus de Dan Șucu și Victor Angelescu.

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și