Închide meniul

Ioan Andone știe care a fost marea greșeală a lui Dinamo, de la revenirea în Liga 1: „Nu e întâmplător că au ajuns așa”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 18:14

Ioan Andone știe care a fost marea greșeală a lui Dinamo, de la revenirea în Liga 1: Nu e întâmplător că au ajuns așa”

Ioan Andone știe care a fost marea greșeală a lui Dinamo, de la revenirea în Liga 1

Ioan Andone / AntenaSport

Ioan Andone știe care a fost marea greșeală a lui Dinamo, de la revenirea în Liga 1. Legenda clubului din Ștefan cel Mare a analizat parcursul slab al „câinilor”, din actualul sezon al campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa din Ștefan cel Mare este pe locul al 15-lea în clasament, penultimul, cu doar 10 puncte obținute după cele 19 partide jucate. În momentul de față, „câinii” sunt la 12 lungimi de locul 14, care este ocupat de UTA Arad.

Ioan Andone știe care a fost marea greșeală a lui Dinamo, de la revenirea în Liga 1. Mesajul legendei din Ștefan cel Mare

Ioan Andone este de părere că echipa pregătită în prezent de Zeljko Kopic ar fi trebuit să joace pentru a obține rezultate positive, nu să aibă prestații spectaculoase, care, în cele din urmă, au adus o serie mare de înfrângeri.

„Fălcosul” a vorbit astfel despre mandatul lui Ovidiu Burcă, având în vedere faptul că noul tehnician al „câinilor” nu a avut timpul necesar pentru a-și impune stilul de joc.

„Nu e întâmplător că au ajuns în situația aceasta (n.r. Dinamo). Sunt un cumul de factori care au dus la asta. Începutul, paradoxal, a fost mai bunicel. Au început cu 7 puncte, erau în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, pentru că trebuiau să schimbe.

Reclamă

În momentul în care pierzi un meci, două meciuri, trebuie să schimbi strategia de joc. Ei au jucat frumos, estetic… Dinamo trebuia să acumuleze puncte, nu să joace.

Să facă ce a făcut Oțelul Galați, cu jucători care nu erau nume mari, cu organizare defensivă. În momentul în care pierzi câteva meciuri, jucătorul își pierde încrederea în el și se blochează psihic”, a spus Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali vrea să trimită un jucător la Dinamo. Mesaj pentru oficialii din Ștefan cel Mare

Patronul de la FCSB a oferit o scurtă reacție legată de interesul celor de la Dinamo pentru Damjan Djokovic, mijlocaș legitimat la echipa „roș-albastră”. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit faptul că nu vrea să îl vândă pe mijlocașul din Croația, dar a oferit o altă soluție pentru trupa din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul vicecampioanei a spus că îl poate vinde pe Dorin Rotariu. De asemenea, Becali a menționat și faptul că dinamoviștii ar trebui să îl primească înapoi pe atacant, având în vedere că, în momentul de față, echipa are nevoie de jucători.

”Am zis că nu-l doresc pe Djokovic? Nu, tată, de el mă folosesc. E un jucător de care nu vreau să scap. Nu, să-l ia pe Rotariu. De ce să nu-l primească, dacă au nevoie de jucător?”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și