Închide meniul

Ionel Dănciulescu, fermecat de FCSB-ul lui Leo Strizu și Mihai Pintilii: „Sunt în cea mai bună formă!” Verdict înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 9:08

Ionel Dănciulescu, fermecat de FCSB-ul lui Leo Strizu și Mihai Pintilii: „Sunt în cea mai bună formă! Verdict înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

FCSB

Jucătorii FCSB-ului / Profimedia

Ionel Dănciulescu a lăudat FCSB-ul antrenat de Leo Strizu și Mihai Pintilii și a remarcat rezultatele bune obținute de roș-albaștri după venirea celor doi la conducere. Fostul dinamovist e de părere că vicecampioana României e favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu consideră că FCSB se află în cel mai bun moment al sezonului, fapt pentru care crede că echipa lui Gigi Becali are prima șansă împotriva Universității Craiova. Cu toate acestea, „Danciu” e convins că roș-albaștrii vor simți pe deplin absența lui Darius Olaru, care este suspendat.

Ionel Dănciulescu a lăudat FCSB-ul lui Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB arată foarte bine în momentul de față. Sunt în forma cea mai bună de când a început campionatul. Universitatea Craiova este o echipă care joacă foarte bine acasă, dar în deplasare, până acum, nu a avut aceleași rezultate ca cele de pe teren propriu.

E foarte important să vedem cum vor reuși cei de la FCSB să-l înlocuiască pe Olaru. E o pierdere importantă pentru echipă.

Olaru este un jucător ’box to box’, cu o capacitate de efort deosebită”, a spus Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Reclamă

FCSB şi Universitatea Craiova se vor duela în derby-ul etapei a 26-a din Liga 1. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârţu, „speriat” de trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Preşedintele oltenilor, Sorin Cârțu, susţine că Florinel Coman, Octavian Popescu şi Andrei Cordea sunt cei care vor primi o atenţie specială din partea jucătorilor lui Eugen Neagoe.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe, e greu să anticipezi ceva. Noi suntem într-o revenire de formă. Ei au arătat calitate în joc la ultimele două partide.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are antrenor, nu vreau să intru în polemici. Nu întotdeauna vechimea în antrenorat e o garanție la meciuri de acest gen. Pintilii e mai tânăr, dar nu înseamnă automat că noi vom câștiga partida.

Jucătorii vor face diferența. Ei trebuie să fie cu un plus în astfel de meciuri, dincolo de strategia antrenorilor. Sunt orgolii, vanitate, tot ce vrei.

FCSB a avut sub control meciul cu Voluntari. Jucători de calitate precum Coman și-au revenit. Lui Coman, lui Popescu și lui Cordea trebuie să le acordăm o atenție specială, dublaj inteligent atunci când au balonul.

Andrei Ivan e în formă bună, mă bucur pentru el. A venit după o perioadă proastă, a fost și acel diferend cu Mirel Rădoi. El a fost pedepsit atunci, a pierdut o perioadă de pregătire.

Speranța noastră este să egalăm FCSB-ul în clasament”, a declarat Sorin Cârţu, pentru fanatik.ro.

„Centralul” Adrian Cojocaru, delegat la FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Cojocaru a fost delegat la centrul partidei de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova, anunță gsp.ro. Recent, Cojocaru a fost criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Pe data de 18 octombrie 2022, Adrian Cojocaru s-a aflat la centrul partidei UTA Arad – FCSB, 2-2, din prima etapă a grupelor Cupei României. Finalul de meci a fost unul de infarct, arbitrul eliminând nu mai puțin de patru jucători: trei de la FCSB și unul de la UTA Arad.

Reclamă

În urma acestei partide, Mihai Stoca a avut o tiradă la adresa lui Cojocaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și