Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi: „E ilegal!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:02

Ionel Ganea le declară război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi: E ilegal!”

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi

Ionel Ganea, Cristi Balaj și Alexandru Tudor / hepta

Ionel Ganea, fostul component al naționalei României, le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, cei mai cunoscuți foști arbitri, care activează la cluburi de fotbal, sunt Cristi Balaj (CFR Cluj), Alexandru Tudor (FCSB) și Valeriu Argăseală (FCSB).

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi

Ionel Ganea susține că nu este legal ca foștii arbitri să se angajeze la cluburi de fotbal, deoarece, în opinia sa, reprezintă un conflict de interese.

„Mai este o problemă mare în fotbalul românesc. Arbitrii, când se lasă de fotbal și nu mai arbitrează, se bagă la cluburi. Nu mai e conflict de interese? Pe mine, ca fost fotbalist, mă primesc în comisia aia de arbitraj? Iar e un conflict de interese. Nu vedeți, în Europa, foști arbitri angajați la cluburi. E ilegal”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Balaj, contestat dur după ce a semnat cu CFR Cluj

Ionel Ganea nu este singurul care consideră imoral ca foștii arbitri să semneze cu cluburi de fotbal. În noiembrie 2021, Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, vorbea în termeni duri despre Cristi Balaj, după ce a acceptat să devină președintele celor de la CFR Cluj.

Reclamă

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului lui CFR. Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. 

Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul”, declara Adrian Porumboiu, în noiembrie 2021, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 49 de ani are Ionel Ganea
Recomandări
  • Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi
  • Ionel Ganea nu este de acord ca foștii arbitri să se angajeze la cluburi de fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și