Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi: „E ilegal!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:02

Ionel Ganea le declară război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi: E ilegal!”

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi

Ionel Ganea, Cristi Balaj și Alexandru Tudor / hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, cei mai cunoscuți foști arbitri, care activează la cluburi de fotbal, sunt Cristi Balaj (CFR Cluj), Alexandru Tudor (FCSB) și Valeriu Argăseală (FCSB).

Ionel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi

Ionel Ganea susține că nu este legal ca foștii arbitri să se angajeze la cluburi de fotbal, deoarece, în opinia sa, reprezintă un conflict de interese.

Reclamă

„Mai este o problemă mare în fotbalul românesc. Arbitrii, când se lasă de fotbal și nu mai arbitrează, se bagă la cluburi. Nu mai e conflict de interese? Pe mine, ca fost fotbalist, mă primesc în comisia aia de arbitraj? Iar e un conflict de interese. Nu vedeți, în Europa, foști arbitri angajați la cluburi. E ilegal”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Balaj, contestat dur după ce a semnat cu CFR Cluj

Ionel Ganea nu este singurul care consideră imoral ca foștii arbitri să semneze cu cluburi de fotbal. În noiembrie 2021, Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, vorbea în termeni duri despre Cristi Balaj, după ce a acceptat să devină președintele celor de la CFR Cluj.

Reclamă

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului lui CFR. Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. 

Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul”, declara Adrian Porumboiu, în noiembrie 2021, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 49 de ani are Ionel Ganea

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 9:42
„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Anunţul făcut de Cristi Balaj: "Poate merge şi la Marijana"
Liga 1 • 11 mart., 18:05
Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Anunţul făcut de Cristi Balaj: „Poate merge şi la Marijana”
Ionel Ganea, ironie uluitoare la adresa lui Gigi Becali după Rapid - FCSB 4-0
Liga 1 • 10 mart., 18:48
Ionel Ganea, ironie uluitoare la adresa lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0: „Bergodi l-a surclasat pe Guardiola din Pipera”
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2
Liga 1 • 28 feb., 12:32
Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Un arbitru slab! El nu poate să aibă prestanță”