Închide meniul

Ionuț Lupescu, concluzie amară după demisia lui Ovidiu Burcă: „Așa se întâmplă când vrei asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 21:07

Ionuț Lupescu, concluzie amară după demisia lui Ovidiu Burcă: Așa se întâmplă când vrei asta”

Ionuț Lupescu a analizat demisia lui Ovidiu Burcă

Ionuț Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu a tras o concluzie amară după demisia lui Ovidiu Burcă. „Kaizerul” a vorbit despre tehnicianul care a părăsit-o pe Dinamo înainte de pauza competițională din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1. Acesta i-a lăsat pe „câini” pe locul al 15-lea în Liga 1, cu doar 10 puncte obținute după cele 17 partide jucate de la revenirea în Liga 1.

Ionuț Lupescu, concluzie amară după demisia lui Ovidiu Burcă. Concluzie amară despre fostul antrenor

După anunțul legat de demisia lui Burcă, Ionuț Lupescu a dezvăluit faptul că regretă demisia tehnicianului, având în vedere că acesta este tânăr și are, în continuare, potențial. Totuși, acesta a menționat faptul că în fotbal nu există o „baghetă magică” și că plecarea acestuia este una normala, în contextul în care echipa nu a avut rezultate.

„Păcat că un antrenor tânăr își dă demisia, ai speranța că apare un nou antrenor să facă ceva. Era normal, rezultatele nu au fost cele dorite de el și de conducere. Declarațiile după FCSB nu au făcut bine. 

Nu există baghetă magică în fotbal, există muncă, pricepere. Așa se întâmplă când vrei să fii singurul conducător, nu a avut oameni din domeniu cu care să se poată sfătui și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă are totuși un merit important în istoria recentă a lui Dinamo. Acesta este antrenorul care a readus-o pe Dinamo în primul eșalon al fotbalului românesc, după ce echipa a petrecut un sezon în Liga a 2-a.

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă

Tehnicianul care a mai pregătit-o în trecut pe Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a dezvăluit faptul că nu ar refuza o revenire în Ștefan cel Mare. Totuși, acesta a menționat și că nu a discutat, până în momentul de față, cu oficialii grupării.

”Nu m-a sunat momentan nimeni de la Dinamo. Nu mai știu bine care e situația acolo. Aș discuta, nu aș zice nu, dar cum v-am spus, până acum nu a fost nimic. A fost dat Burcă afară? Nu știam.

Reclamă 4 / 0/3

 Zăvăleanu mai e acolo? A fost ceva când am plecat de la Dinamo ultima dată. (n.r. Nu ați avut o relație foarte bună?) Nu e neapărat asta, dar ultima experiență s-a terminat cum s-a terminat”, a declarat Dusan Uhrin potrivit iamsport.ro.

Este de notat faptul că Dinamo a suferit o umilință istorică cu Uhrin pe bancă. Acesta a fost tehnicianul care i-a dus pe „câini” în Liga a 2-a pentru prima dată în istoria clubului fondat în anul 1946.

Cu tehnicianul ceh pe bancă, „câinii” nu au reușit să câștige barajul de promovare/menținere în Liga 1 în anul 2022 și au fost învinși de U Cluj cu scorul de 1-3, la general.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și