Închide meniul

Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo: „N-ar pune un leu”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 februarie 2024, 17:53

Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo: „N-ar pune un leu

Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac - Mircea Lucescu la Dinamo

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo. Omul de afaceri nu crede în această variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fostul patron al „câinilor” a subliniat că mai multe persoane au apărut acum să discute despre Dinamo în condiţiile în care nu au investit la clubul din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă a răbufnit atunci când a fost întrebat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo: „N-ar pune un leu”

Niciodată! (n.r.: nu crede în tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu la Dinamo) De ce? Din principiu! Nu-i văd! Nu e o treabă ușoară la Dinamo. La vorbe ne pricepem mulți, ca să mai povestim sau mai știu eu ce.

Dar ca să ne asumăm lucruri… Am văzut asta la foarte puțini. Văd mulți dinamoviști sau așa-ziși dinamoviști care comentează tot timpul, dar niciodată n-au pus un leu la Dinamo, ba din contră, au fost pe luate și au pretenții de la alții.

O treabă n-o faci cu vorbe, o faci cu fapte! Aici se vede cine se implică la modul real, nu pe povești! Fotbalul înseamnă dureri mari de cap. Bani pierzi, obligatoriu, dar faci alții. (…) Dar fotbalul înseamnă mai mult de atât, înseamnă și multă presiune, mult stres, e un consum foarte mare.

Reclamă

Numai când ești implicat în linia întâi îți dai seama, e ca în război, atunci îți dai seama cu adevărat ce înseamnă un război”, a declarat Ionuţ Negoiță pentru gsp.ro.

„De mai multe ori au luat Dinamo la nivel declarativ”

Eu tot speram că, din atâția dinamoviști care-și dau cu părerea și dau sfaturi, cineva, la un moment dat, unul sau mai mulți, se vor implica la modul real.

Dacă tot se pricep așa, hai, mă, luați-l (n.r.: clubul), că să dai sfaturi e ușor! Gen… Cei doi pe care i-ați amintit mai devreme (n.r: Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu), care de mai multe ori au luat Dinamo la nivel declarativ, dar în rest n-ar pune un leu la club! Doar să ne jucăm cu vorbele… O putem face ușor”, a adăugat Ionuţ Negoiță pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac!

Mircea Lucescu a primit un premiu la Gala Sportului Românesc, pe care i l-a înmânat chiar Ion Ţiriac. La final, „Il Luce” a fost întrebat şi de Dinamo. Iată răspunsul lui Mircea Lucescu la întrebarea dacă o preia pe Dinamo alături de Ion Ţiriac.

Atunci când a venit vorba despre preluarea lui Dinamo, Mircea Lucescu le-a cerut jurnaliştilor să discute despre alt subiect.

Cum rămâne cu colaborarea cu domnul Ţiriac, mai faceți stadionul?”, a fost întrebat Mircea Lucescu.

Nu știu, haideți să discutăm de altceva acum. Gata, mulțumesc!”, a răspuns Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu anunţa, recent, că Ion Ţiriac ar vrea să se implice financiar la Dinamo.

Imagine de colecţie la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac: „Mă leagă o admiraţie de el!”

Mircea Lucescu a fost premiat de bunul său prieten, Ion Ţiriac. Lucescu şi-a arătat admiraţia pentru miliardarul român în interviul dat după ce a primit premiul.

Premiul nu este doar al meu, el aparţine tuturor campionilor noştri olimpici, mondiali şi europeni. Tot ceea ce a însemnat tinereţea noastră, copilărie noastră. Interesul pe care l-am avut în acea perioadă pentru campionii României. Am şi spus că sportul a evoluat extraordinar de mult şi a devenit o artă.

Reclamă

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând foşti campioni mondiali şi olimpici în fruntea federaţiilor, este dorinţa lor de a reînnoda victoriile din trecut. Victoria este importantă doar dacă aduci o altă victorie. Altfel, este intâmplătoare. Faptul că Ion Ţiriac mi-a dat acest premiu, pentru mine este o surpriză extrem de plăcută, mai ale că pe mine mă leagă de el admiraţia pe care o am pentru omul Ţiriac, pentru tot ce a făcut el în sport la toate nivelurile. De la jucător, antrenor, conducător, organizator şi patron”, a spus Mircea Lucescu la Ateneul Român.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și