Închide meniul

Ionuț Negoiță, previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid: „În 2-3 ani o să aibă cu totul altă părere!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 17:25

Ionuț Negoiță, previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid: „În 2-3 ani o să aibă cu totul altă părere!

Ionuț Negoiță, previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid

Colaj cu Dan Șucu și Ionuț Negoiță / Hepta

Fostul finanțator al lui Dinamo Ionuț Negoiță are o previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid. Negoiță crede că omul de afaceri va avea de suferit de pe urma implicării în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a venit la Rapid în 2022, unde este co-acționar, alături de Victor Angelescu.

Ionuț Negoiță, previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid

„Am fost mirat că Dan Şucu a intrat în fotbal. Estimez că în maxim 2-3 ani o să aibă cu totul o altă parere despre fotbal, aşa cum şi eu când am intrat vedeam lucrurile diferit. Şi va fi pe fond într-o dezamăgire vizavi de fenomen, nu neapărat că fenomenul nu-i ce trebuie, ci pentru că oamenii care-l compun nu sunt ce trebuie”, a spus Ionuț Negoiță, conform orangesport.ro.

În primul sezon cu Dan Șucu în conducere, Rapid este pe locul patru în Liga 1, la șase puncte de liderul CFR Cluj.

Marian Iancu, atac „cu talpa” la Dan Şucu

Iancu a anunţat că este fan al clubului din Giuleşti şi îi reproşează lui Şucu faptul că l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice, pentru 5 milioane de euro. Nu îşi explică de ce a renunţat la unul dintre cei mai buni jucători.

Reclamă

Vreau să vorbesc din punct de vedere al unui investitor, finanțator, când ai o echipă și îl vinzi pe Rareș Ilie, vii la echipă să investești, nu să vinzi cel mai important jucător la acel moment, jucător de finețe, care îți umple de mândrie tribuna. Nu poți să vinzi jucătorul ăsta, vii la echipă și la o zi îl vinzi.

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu, eu cred că este liniar, departe de spiritul Rapidului. Sunt născut în Giulești, mă bucur pentru ce se întâmplă în jurul echipei. Eu reproșez că nu înțeleg de ce există atâta reținere, să îl vinzi pe Rareș Ilie, prima hotărâre luată ca acționar, nu mi-a creat o stare de siguranță, să ai obiectiv în anul centenarului, o defensivă fantastică și să nu ai cu cine să dai gol că ți-ai dat jucătorul de execuție.

Singura calificată este emoția peluzei, spiritul de atâția ani, este golgheterul echipei. Dar ce faci în deplasare? Ce faci cu echipele mici pentru că va fi o luptă acerbă pentru salvarea de la retrogradare, au adus jucători, nu știi cum va fi cu ele. Anul trecut, în play-out, tot cu Mutu, Rapidul a fost execrabil.

Reclamă 4 / 0/3

E o dezamăgire prietenul meu, Mutu, că nu a cerut în această perioadă doi jucători de atac, care să dea goluri. Trebuia să plece dacă a cerut transferuri și nu s-au făcut, dacă erau Dusan Uhrin, pleca„, a declarat Marian Iancu la Pro Arena.

„La Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă”

Marian Iancu a avut un mesaj extrem de dur pentru conducătorul Rapidului.

Din punct de vedere corporatist, unghiul din care prezintă afacerea Rapid, are dreptate, dar la Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit, e cu totul și cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu sportive, mai ales în anul centenarului, în care era nevoie de o emulație în plus, deși tribuna e obișnuită cu puțin”, a mai spus fostul patron al lui Poli Timişoara.

Recomandări
  • Ionuț Negoiță, previziune sumbră despre viitorul lui Dan Șucu la Rapid
  • Ce a spus fostul finanțator al lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și