Închide meniul

Mihai Stoica anunţă o revenire de senzaţie chiar înainte de Rapid – FCSB: „După doi ani!”. Ionuț Panțîru s-a recuperat după accidentarea de coşmar!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2023, 8:30

Reclamă
Mihai Stoica anunţă o revenire de senzaţie chiar înainte de Rapid – FCSB: „După doi ani!. Ionuț Panțîru s-a recuperat după accidentarea de coşmar!

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica, după un meci / Hepta

Mihai Stoica anunţă o revenire de senzaţie chiar înainte de derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a întors la antrenamente şi s-a recuperat după accidentarea de coşmar suferită în urmă cu două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panţîru nu a mai jucat din 25 aprilie 2021, dintr-un meci FCSB – Sepsi, scor 1-2. Fundaşul de 27 de ani a căzut după un contact cu coechipierul său, Adrian Şut, şi a trecut prin trei operaţii. După o lungă recuperare, s-a antrenat din nou la baza din Berceni.

Mihai Stoica anunţă o revenire de senzaţie chiar înainte de Rapid – FCSB

Nu avem probleme de lot, azi l-am văzut la primul antrenament și pe Panțîru. După doi ani și un pic! Mai știe fotbal. A intrat și la joc. Au făcut un joc cu trei echipe la mai multe porți, un exercițiu. A venit cu câteva pase decisive. Săracul!

Panțîru cred că a ales greșit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România…”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Panţîru a ajuns la FCSB în 2019, de la Poli Iaşi. Gigi Becali plătea atunci 200.000 de euro în conturile moldovenilor. Fundaşul stânga a jucat, pentru roş-albaştri, în 25 de meciuri din Liga 1 şi a marcat un gol. Are o cotă de piaţă de 150.000 de euro.

Reclamă

Ionuț Panțîru a trăit un adevărat coșmar. Fundașul FCSB-ului a fost operat pentru a 3-a oară la genunchi în luna martie a anului trecut. A ajuns în această situaţie după ce primele două intervenții au dat greș.

FCSB este fără înfrângere în play-off şi este în cărţi pentru câştigarea primului titlu după o pauză de opt ani. Echipa antrenată de Elias Charalambous a învins-o pe Farul şi s-a apropiat la două puncte de trupa lui Gică Hagi.

Deian Sorescu, întrebat despre viitorul său

Sorescu a fost titularizat pe postul de fundaş dreapta împotriva Farului şi a jucat până în minutul 88, când a fost înlocuit cu Pantea. Viitorul său este incert. Este împrumutat de Rakow până la finalul sezonului. Dacă va dori să îl transfere definitiv la FCSB, Gigi Becali trebuie să achite 950.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este o victorie mare, este ceea ce ne-am propus. Mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Azi am reuşit să câştigăm, de mâine ne pregătim pentru următorul meci. Am început foarte bine, foarte tare, şi asta s-a văzut.

Nu mai este ca în anii trecuţi, în care să fie o echipă la diferenţă mare. E important că am reuşit să câştigăm şi să fim acolo sus. Suntem fericiţi că fanii au fost alături de noi, au fost în număr destul de mare. Cu el alături, cu siguranţă nu ne poate opri nimeni.

Sunt bine, sunt fericit, mă bucur că joc şi că echipa merge bine. La sfârşit vom vedea ce va fi. Nu e ciudat, sunt la FCSB, am contract, la final vom vedea. Se poate înlocui oricine pe oricine. Mă bucur pentru prezent„, a declarat Deian Sorescu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și