Închide meniul

Iulian Cristea, titular la FCSB într-un meci oficial după aproape 9 luni. Ultima dată a fost tot cu CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 19:43

Iulian Cristea, titular la FCSB într-un meci oficial după aproape 9 luni. Ultima dată a fost tot cu CFR Cluj

Iulian Cristrea, titular la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Hepta

Iulian Cristea revine ca titular după aproape 9 luni, într-un meci oficial la FCSB. Ultimul meci oficial jucat de Iulian Cristea pentru FCSB a fost tot cu CFR Cluj, la finalul sezonului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmarul pentru Iulian Cristea s-a încheiat. Fundaşul roş-albaştrilor va juca primul meci oficial pentru FCSB în acest sezon. Cristea este titular în derby-ul cu CFR Cluj.

Iulian Cristea, titular la FCSB într-un meci oficial după aproape 9 luni

Ultimul meci oficial jucat de Iulian Cristea pentru FCSB a fost în urmă cu aproape 9 luni de zile. Culmea, atunci FCSB a jucat tot cu CFR Cluj, într-o partidă disputată la Buzău şi încheiată cu victoria roş-albaştrilor cu scorul de 3-1. Iulian Cristea a mai jucat şi în amicalele din această iarnă. Iulian Cristea i-a luat locul în prima echipă lui Joyskim Dawa, cel care e suspendat pentru derby, după ce a fost eliminat în partida cu Farul.

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Calvarul pentru Iulian Cristea a început pe 4 iunie, la meciul pe care naţionala României l-a disputat în Muntenegru. Iulian Cristea s-a accidentat în startul meciului Muntenegru – România, jucat în vara anului trecut, pe 4 iunie, și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul s-a rupt după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Reclamă

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Iulian Cristea a fost operat la Clinica Vila Stuart din Roma de celebrul doctor Pier Paolo Mariani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia. De-a lungul timpului, acesta a mai operat şi alţi jucători de la vicecampioana României care s-au „rupt”.

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat

Mihai Stoichiţă a dat detalii, la acel moment, despre starea de sănătate a lui Cristea. Acesta s-ar fi „rupt” după ce a călcat în gaura unui aspersor.

Reclamă 4 / 0/3

„Despre Cristea am înţeles că a călcat într-o gaură a aspersorului. Eu am crezut că a fost lovit prima oară, la genunchi. Când colo uite ce s-a întâmplat. Îmi pare tare rău pentru că este o accidentare care o să-l ţină ceva vreme departe de teren.

Şi eu zic că era şi într-un moment bun pentru el. Dacă selecţionerul i-a acordat această încredere prin prezenţa lui în primul 11, pe un post nu cel mai obişnuit pentru el, înseamnă că are potenţial şi calităţi„, a declarat Mihai Stoichiţă în momentul în care a ajuns în Bosnia.

Recomandări
  • Iulian Cristea revine ca titular după aproape 9 luni
  • Coşmarul lui Iulian Cristea a luat sfârşit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și