Închide meniul

Ivaylo Petev a făcut praf arbitrajul chiar dacă centralul a întors decizia penalty-ului: „Să se ducă la Liga a treia, a patra”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 22:50

Reclamă
Ivaylo Petev a făcut praf arbitrajul chiar dacă centralul a întors decizia penalty-ului: „Să se ducă la Liga a treia, a patra

Ivaylo Petev a făcut praf arbitrajul chiar dacă centralul a întors decizia penalty-ului

Ivaylo Petev / Hepta

Ivaylo Petev a făcut praf arbitrajul din Liga 1 chiar dacă centralul Cojocaru a întors decizia penalty-ului. Înainte de fluierul final, Cojocaru a vrut să dicteze lovitură de la 11 metri, dar s-a răzgândit după ce a văzut faza pe ecranul de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul bulgar al Universităţii Craiova susţine că i-au fost luate de către arbitraj 8-10 puncte în acest sezon.

Ivaylo Petev a făcut praf arbitrajul chiar dacă centralul a întors decizia penalty-ului

Vreau să felicit jucătorii noştri. Să felicit suporterii noştri. Eu cred că noi meritam mai mult să câştigăm decât adversarul nostru.

Am jucat o primă repriză foarte solidă. În a doua repriză nu am intrat foarte concentraţi.

Am avut posibilitate dintr-o fază fixă să obţinem cele 3 puncte.

Reclamă

Am creat câteva situaţii foarte bune. Cred că chiar meritam să luăm cele 3 puncte.

„Până acum arbitrii mi-au luat 8-10 puncte, asta e un fapt”

Eu o spun din nou, am avut foarte bune situaţii. Problema la noi e pur şi simplu de psihic. Ştiu că jucătorii pot mult mai mult şi o să arătăm mai mult în următoarele meciuri.

Am pierdut uşor foarte multe puncte. Încă o dată o să-mi permit să vorbesc de arbitri. Cred că până acum mi-au luat 8-10 puncte, iar asta e un fapt. Nu ştiu de ce se poartă aşa cu echipa noastră. În fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să intru în detalii, să vă enumăr 5-6 situaţii. Acum două luni am spus ceva, că România are arbitri foarte buni. Cei care nu sunt potriviţi la acest nivel să se ducă la Liga a 3-a, a 4-a.

(n.r.: despre lupta la play-off, dacă Universitatea Craiova e deja acolo) Bineînţeles că nu. Prima dată trebuie să recuperăm jucătorii, pentru că în 3 zile avem iar meci. O să avem un adversar foarte dur, mai ales că e şi gazdă. Mergem să jucăm pentru victorie, asta e cel mai important.

(n.r: despre gafa lui Bancu) Noi în fiecare zi lucrăm ca să remediem aceste greşeli. Sper ca într-o zi şi aceste greşeli să se oprească”, a declarat Ivaylo Petev pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1.

Nicolae Dică a criticat şi el dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1: „A fost penalty, mi-a spus că l-a lovit”

Nicolae Dică a criticat şi el dur arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1. Centralul meciului, Adrian Cojocaru, a arătat punctul cu VAR în prelungirile partidei, dar a întors ulterior decizia.

După ce a urmărit faza pe ecranul de pe teren, Cojocaru a constatat că Popescu nu şi-a atins adversarul la faza centrării de pe partea stângă. Întoarcerea deciziei l-a făcut pe Nicolae Dică să se revolte. El i-a cerut explicaţii şi pe teren arbitrului, după fluierul final.

Am văzut pe VAR, era televizorul lângă mine la ultima fază. Jucătorul mi-a zis imediat că l-a lovit cu antebrațul. Nu am înțeles anumite decizii, de ce a întors penalty-ul. Nu am înțeles nici cartonașul galben, când la Steaua (n.r: FCSB) s-a dat roșu aseară. Că așa au vrut domnii arbitri…

Am avut un început de joc slab, după care am marcat un gol, am pus presiune pe adversar. Consider că nu meritam să pierdem acest joc. Din păcate pentru noi, nu reuşim să luăm niciun punct astăzi.

Reclamă

Sunt supărat pentru că nu am marcat mai mult”

Nu sunt supărat pentru jucători, pentru că au avut atitudine. Sunt supărat pentru că nu am marcat mai mult.

Am practicat un joc bun, am avut acea teamă la începutul jocului de Craiova, n-am înţeles de ce.

(n.r: despre Robert Popescu, autorul golului Voluntariului) Este un jucător foarte tânăr, de perspectivă. A arătat-o și astăzi. Avem încredere în el, cred că va putea deveni mai bun de la meci la meci. Trebuie să avem răbdare cu el, nu a făcut pregătirea de iarnă, a fost accidentat. Se va vinde cu siguranță pe bani buni de la Voluntari.

(n.r: despre meciul cu FSCB) Este un meci important, joacă FCSB cu Voluntari. Sunt antrenor la Voluntari, îmi doresc să câştig fiecare meci. Este clar că ne aşteaptă un joc foarte greu, cu cea mai bună echipă din campionat, care e pe primul loc”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și