Închide meniul

Jandarmeria Bucureşti, decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 18:56

Jandarmeria Bucureşti, decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Jandarmeria Bucureşti, decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea!

Ultraşii CSA Steaua, la un meci / Hepta

Jandarmeria Bucureşti a luat o decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, şefii Jandarmeriei Bucureşti au convocat o ședință cu membrii Peluzei Sud, în care să le explice riscurile la care se supun. Aceeaşi şedinţă va fi organizată şi cu membrii fanilor FCSB şi cu cei ai lui Dinamo. Jandarmeria Bucureşti le va explica tuturor ultraşilor că nu va tolera niciun fel de acţiune în afara legii.

Jandarmeria Bucureşti, decizie de ultimă oră după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Jandarmeria Bucureşti vrea să se pregătească din timp pentru meciul FCSB – Dinamo, care va avea loc în Ghencea.

Meciul fiind unul de risc maxim, conducătorii Jandarmeriei Bucureşti vor să limiteze pe cât posibil riscurile de incidente.

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a explicat că decizia ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea le-a aparţinut premierului Marcel Ciolacu şi actualului ministru al Apărării, Angel Tîlvăr.

Reclamă

E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea.

Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale”, a declarat Vasile Dîncu pentru orangesport.ro.

Gigi Becali i-a avertizat pe ultraşii Peluzei Sud!

Gigi Becali i-a avertizat pe ultraşii Peluzei Sud. Recent, aceştia au protestat vehement, după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo s-ar putea juca în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi a apărut informaţia că FCSB – Dinamo chiar se va juca în Ghencea, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, semnând cererea de închiriere a stadionului depusă de FCSB.

D-astea așa fac și eu acum, circuri pe aici, facem circ! Vezi-ți de treaba ta și familia ta, să nu te ia miliția! Astea se monitorizează! Și Doamne ferește, se întâmplă ceva, răspund doar 7-8-10 oameni de fac câte 7 ani de pușcărie! Se întâmplă ceva, o nenorocire, și pentru o prostie răspund ăia care au instigat, nu?

Ei fac teribilisme, cruci, coșciuge, și după aia plâng părinții lor! Și o să facă pușcărie 3-4, ăia care instigă, că se știe cine instigă! 10-12 ani de pușcărie, vai de capul lor! Băi, băieți, vedeți-vă mă de treabă, stați acasă, mă! Duceți-vă la meciurile voastre, vă interesează pe voi ce fac alții?”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. Derby-ul din etapa a doua cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua, după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând, potrivit digisport.ro.

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea:

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

Reclamă

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea!

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și