Închide meniul

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad. Anunţul de ultimă oră al sârbilor. Câţi bani va primi Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2022, 12:05

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad. Anunţul de ultimă oră al sârbilor. Câţi bani va primi Universitatea Craiova

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad

Jovan Markovic, la un pas de transferul carierei / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jovan Markovic este la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad. Atacantul de 21 de ani al Universităţii Craiova şi-ar fi dat acordul să joace pentru fosta câştigătoare a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Markovic este născut la Belgrad din tată sârb şi mamă româncă. Gigi Mulţescu l-a debutat în Liga 1 la 19 ani şi 9 zile, într-un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Mirel Rădoi l-a convocat la naţionala României, pentru care a adunat trei apariţii.

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad

Sârbii de la telegraf.rs au dezvăluit că atacantul din Bănie va semna un contract „pe ani mulţi” cu gruparea din Belgrad. „Sportski žurnal” asigură că Marković a bătut deja palma cu Steaua Roşie, în timp ce „Arena Sport” a anunţat şi preţul de transfer: un milion de euro!

Markovic are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Vine după cel mai bun sezon din carieră. În ultima ediţie de campionat a înscris 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive. A fost aproape să îşi îndeplinească obiectivul pe care şi-l trasase.

Ion Oblemenco este idolul meu. A făcut istorie la Universitatea Craiova. Eu vreau să joc lângă Ibrahimovic, dar este în vârstă și nu știu dacă mai apuc. Deci, rămâne Mbappe. Eu sunt fan FC Barcelona.

Reclamă

Eu mă simt foarte bine că mi-am ajutat echipa. Sper că marchez cât mai mult și să stăm cât mai sus în clasament. Eu pentru anul ăsta mi-am propus minim 15 goluri”, a spus Jovan Markovic în luna noiembrie.

Mihai Rotaru, dezvăluiri tulburătoare despre Jovan Markovic

Jovan Markovic a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători după prestaţia de la echipa naţională din preliminariile pentru CM 2022. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a spus că tânărul atacant era „dărâmat” psihic.

Da, a venit căzut de la națională. Am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu cu copiii, am împărțit orare, începea noul an școlar. Chiar îi era teamă să vină în oraș. Când a ajuns acolo și a văzut că sunt peste 400-500 de copii, a devenit alt om. În momentul ăla s-a încărcat fantastic, toți au venit spre el să facă poze, să îl întrebe ce face, cum este.

Reclamă 4 / 0/3

L-a ajutat foarte mult, acum e pozitiv. Trebuie să uite că a fost subiectul numărul unu în urma acestei campanii. Cred că el chiar a eclipsat rezultatele echipei naționale ca mediatizare. Noi trebuie să-l sprijinim, suntem alături de el. Este un jucător extraordinar„, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și