Închide meniul

Jovan Markovic, optimist înainte de play-off: „Sper să fac o figură frumoasă!”. Reacția atacantului după Universitatea Craiova – UTA 2-1

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 23:03

Jovan Markovic, optimist înainte de play-off: „Sper să fac o figură frumoasă!. Reacția atacantului după Universitatea Craiova – UTA 2-1

Jovan Markovic, decisiv în Universitatea Craiova - UTA 2-1

Jovan Markovic, decisiv în Universitatea Craiova - UTA 2-1 / Hepta

Jovan Markovic s-a arătat optimist înainte de play-off. Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la UTA, cu scorul de 2-1, în ultima etapă a sezonului regular. Markovic a fost protagonistul reușitei cu care oltenii au restabilit egalitatea în duelul din Bănie. Atacantul de 21 de ani a șutat puternic de la marginea careului, iar mingea a fost deviată de defensiva arădenilor în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Jovan Markovic s-a arătat bucuros pentru victoria echipei sale. Vârful lui Eugen Neagoe spune că nu-l deranjează dacă reușita sa a fost desemnată autogol.

Jovan Markovic, optimist înainte de play-off: „Sper să fac o figură frumoasă!”

Markovic este cu gândul la bătălia din play-off, unde speră să aibă prestații foarte bune.

Atacantul oltenilor a fost autocritic și a recunoscut că nu s-a aflat în cea mai bună formă a sa, în ultima perioadă.

Totodată, Jovan Markovic a declarat că nu se gândește la naționala României în mod intens, motivând că „mai avem până la EURO”.

Reclamă

„Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, asta e cel mai important, nu contează dacă a fost gol sau autogol. Mă bucur că am dat la poartă, eu zic că intra 100%. Trebuie să dăm cu un gol mai mult decât adversarul și să adunăm puncte.

Eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Contează play-off-ul de acum încolo. Eu zic că va fi cel mai frumos play-off de când sunt eu la Craiova. Vor fi cele mai bune echipe din România. Echipa cea mai bună va intra în play-off, ar fi frumos să intre și FC U, și Sepsi, nu contează pentru mine.

Markovic nu se gândește la naționala României: „Mai avem până la EURO”

Eu mă gândesc la Craiova, la națională mai avem până vom juca Europeanul. Pe plan personal nu am reușit ce mi-am dorit, dar sper să fac o figură frumoasă în play-off”, a declarat Jovan Markovic, după Universitatea Craiova – UTA 2-1, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

UTA a deschis scorul în meciul din Bănie, prin Batha, în minutul 39. Echipa lui Eugen Neagoe a ieșit mai montată de la vestiare și a reușit să întoarcă rezultatul în repriza a doua.

Erico da Silva a deviat mingea în proprie poartă, în minutul 52. Elvir Koljic a ieșit la rampă în minutul 65 și a înscris golul victoriei pentru Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a urcat, cel puțin temporar, peste Rapid. Oltenii sunt pe locul 4, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB.

Jovan Markovic a adunat 34 de meciuri în toate competițiile din actualul sezon. Atacantul de 21 de ani a marcat 3 goluri și a oferit 2 assist-uri.

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Elvir Koljic s-a declarat încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
  • Jovan Markovic, optimist înainte de play-off: „Sper să fac o figură frumoasă!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și