Închide meniul

Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 23:56

Reclamă
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii

Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova

Jovan Markovic, pe marginea terenului / Profimediaimages

Jovan Markovic a făcut un scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova după eşecul cu Farul, scor 1-2, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul de 23 de ani nu s-a mai putut stăpâni după ce a fost înjurat şi a sărit să se bată cu ultraşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Markovic a ratat din toate poziţiile în confruntarea din Bănie şi a fost schimbat cu Andrei Ivan, de Dragoş Bon, în minutul 57. Apostrofat de suporterii prezenţi la tribuna VIP, Markovic a cedat.

Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova

Potrivit fanatik.ro, atacantul oltenilor a făcut iureş în momentul în care a primit injurii. A sărit la bătaie, fiind cu greu oprit să nu urce în tribună.

Sorin Cârţu a confirmat ceea ce s-a întâmplat şi l-a arătat cu degetul pe Jovan Markovic. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova i-a reproşat tânărului jucător că a intrat în conflict cu fanii.

Markovic m-a deranjat situaţia asta a lui. Bă, ai ratat, aşa e lumea la stadion. Pe minge ţopăită, în faţa porţii… Nu poţi să ai asemenea execuţii. N-ai voie să ai reacţii de astea în faţa spectatorilor.

Reclamă

A fost certat, i-au spus să se oprească. Nu există aşa ceva. Poate lumea ar fi trebuit să se comporte altfel, dar e stadion. Eu vorbesc din experienţă. Să vedem acum cum se va împăca cu fanii.

Este o problemă asta. Din experienţă, eu am avut o problemă de genul ăsta. Şi am avut o perioadă… M-am scos singur, că am dat goluri, am jucat bine. Dacă are atitudine bună, poate să iasă.

Dă gol în repriza a doua şi după aia îi arăţi spatele, unde scrie Markovic. Numai cu evoluţie bună poţi să reacţionezi în faţa fanilor”, a spus Sorin Cârţu, la primasport.ro, după Universitatea Craiova – Farul 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Farul, victorie în Bănie cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Farul, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Craiovenii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 5 de Baiaram.

Pentru Farul a înscris Cojocaru, în minutele 21 şi 45+5.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpăţînă, Maldonado (Zajkov ’56), Badelj, Bancu – Al. Creţu (Vlădoiu ’66), Mateiu (Houri ’46), Mekvabishvili (Koljic ’78) – Baiaram, Markovic (Ivan ’57), Mitriţă. Antrenor: Dragoş Bon.

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins (Sîrbu ’66), C. Ganea (Danuleasa ’46) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Stoian ’66), L. Munteanu (Nedelcu ’75), Cojocaru (Rivaldinho ’65). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Bancu ’31, Markovic ‘45+4, Căpăţână ’68, Koljic ‘90+1 / Ganea ’12, Popescu ’69, Queiros ’86, Sîrbu ‘90+3

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu – Sorin Vadana

Reclamă

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Vasile Marinescu

Observatori: Cristina Babadac, Marian Bucurescu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și