Închide meniul

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro! Cosmin Contra îl vrea pe fundașul FCSB-ului

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 15:00

Reclamă
Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro! Cosmin Contra îl vrea pe fundașul FCSB-ului

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro

Joyskim Dawa, în timpul unui meci / Profimediaimages

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro. Fundașul legitimat la vicecampioana României este dorit în Arabia Saudită, de către Cosmin Contra, la echipa acestuia, Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerunezul a ajuns în curtea vicecampioanei în vara anului 2022, atunci când Gigi Becali îl achiziționa de la FC Botoșani pentru suma de 350.000 de euro. Dacă patronul celor de la FCSB îl va vinde pe suma de 5 milioane de euro, profitul „roș-albaștrilor” ar fi unul senzațional.

Joyskim Dawa a primit o ofertă de 5 milioane de euro! Gigi Becali nu vrea să renunțe la fundaș

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, șeicii de la Damac insistă pentru transferul lui Joyskim Dawa. Dacă mutarea s-ar materializa, fundașul din Camerun ar deveni coleg cu Nicolae Stanciu, care s-a transferat din China la echipa din Arabia Saudită.

Totuși, patronul vicecampioanei a dezvăluit că nu vrea să renunțe la niciun jucător până în pauza de iarnă. Acesta a vorbit despre cazurile lui Dawa, dar și despre cel al lui Andrea Compagno, care nu va pleca, cel puțin până în iarnă.

„Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno? Doamne-fereşte. Dacă era perioadă de transferuri, să iau altul, da. Dar cum să îl dau în situaţia asta, când sunt la campionat.

Reclamă

Nu dau niciun jucător. Poveşti. Şi de Dawa a fost. I-am zis că are 5 milioane de euro clauza. Ei îmi spuneau că nu este problemă. Dar nu dau, nimic. Atât am cerut pe el.

Dar nici nu-l dau acum. Îl dau cu cinci milioane de euro, dar la iarnă, nu acum. Prin Arabia Saudită, la echipa aia a lui… dar nu mai vorbesc acum”, a spus patronul vicecampioanei, pentru sursa citată anterior.

În perioada petrecută la FCSB, Joyskim Dawa a adunat 57 de meciuri. În cadrul acestor meciuri a reușit să marcheze de 5 ori și să ofere 2 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Patronul vicecampioanei a avut o reacție dură după România-Israel 1-1.

„Mai bine îi spuneți lui Burleanu și Federației… luați antrenorii și duceții pe afară să mai ia niște lecții de antrenamente și cum trebuie să pună jucătorii pe teren să primească pasul. Asta e impresia mea. Dacă noi nu ne mișcăm, nu primim mingea, stăm în jumătatea noastră.

Cu ce începeam? Ai cel mai bun închizător din toate timpurile, care este Şut. Păi dacă nu îl vezi, nu ştii. Nu eşti bun antrenor, lasă pe altul. Păi era Piţurcă şi n-o să-l laud pe Piţurcă acum. Că nu sunt în relaţii bune.

Dar el făcea ce făcea, cum făcea, îi îmbârliga şi juca fotbal de la egal la egal la echipa naţională. Cu echipe mari. Aseară a fost fotbal? A fost o singură echipă care a jucat fotbal.

Ori suntem prea proști, nu avem valoare, dar eu nu cred asta. Ori antrenorii nu știu, ori sunt prea fricoși. Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate.

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stânga. El de unde să mai aibă putere să dea goluri. Păi joacă, mă, fotbal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și