Închide meniul

Joyskim Dawa, mesaj de luptă, după ce Gigi Becali l-a luat la ţintă. Ce a transmis fundaşul de la FCSB: „Ştiri false”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 8:38

Joyskim Dawa, mesaj de luptă, după ce Gigi Becali l-a luat la ţintă. Ce a transmis fundaşul de la FCSB: „Ştiri false

Joyskim Dawa nu va fi în lot la Voluntari - FCSB

Joyskim Dawa, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Joyskim Dawa a transmis un mesaj de luptă, după ce Gigi Becali l-a luat în vizor pentru evoluţiile modeste din ultimele partide ale FCSB-ului. Fundaşul a clarificat zvonurile ce se vehiculează legate de numele său, şi susţine că va reveni pe teren cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost criticat de Gigi Becali, după ce FCSB a fost eliminată oficial din Conference League, după egalul cu Anderlecht. După acest episod, fundaşul a avut o ceartă şi cu Nicolae Dică, fostul antrenor al roş-albaştrilor, la pauza duelului cu U Cluj, iar ulterior, la derby-ul cu Rapid nu a fost în lot.

Joyskim Dawa, mesaj de luptă după ce Gigi Becali l-a luat în vizor

Joyskim Dawa a oferit un răspuns, după criticile venite din partea lui Gigi Becali. Fundşul camerunez a decarat că ceea ce se zvoneşte sunt doar „ştiri false”, chiar dacă unele informaţii sunt declarate chiar de către patronul echipei.

Totodată, Dawa a declarat că se află într-un proces de recuperare, şi luptă pentru a reveni pe teren cât mai repede. De altfel, mesajul postat de fundaş vine însoţit de un filmuleţ în care este suprins la antrenament.

„O parte din presa românescă răspândește știri false, dar nu vă fie teamă, King Kong se recuperează pentru a reveni pe teren cât mai curând. Mă rog, cred că le place numele meu”, a fost mesajul transmis de Joyskim Dawa, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului central, în remiza de pe terenul belgienilor. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul adus în vara trecută de la Botoşani nu mai merită laudele sale.

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Joyskim Dawa a fost adus în vara trecută de la Botoşani. Fundaşul a fost om de bază în echipa FCSB-ului, iar până la derby-ul cu Rapid, acesta a bifat 24 de partide, marcând 4 goluri, în toate competiţiile, în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar

Nicolae Dică și Joyskim Dawa au fost „la cuțite” în vestiar, la pauza meciului cu U Cluj, de luni seară. Fostul antrenor de la FCSB susţine că fundaşul s-a enervat, în momentul când i s-au reproşat unele greşeli făcute în teren.

Cei doi au avut un dialog aprins la pauza partidei de la Cluj, în urma căruia Dawa a fost înlocuit. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că nu este singura dispută pe care a avut-o cu un jucător, Denis Alibec fiind cel cu care a mai avut un „clinci” în trecut.

„Eu nu mă cert cu jucătorii, jucătorii trebuie să facă ce spun eu. Am avut discuție la pauză, în care i-am explicat cum am pregătit jocul, că nu trebuia să facă ceea ce a făcut. Le-am spus că nu mai vreau să joace pe mijlocașii centrali sau mijlocașii de bandă când vin cu adversar în spate pentru că riscăm să pierdem mingea și se întâmplă să iei gol.

Vreau să-mi jucați pe atacant, minge lobată, și venit imediat pe mingea a doua. Le-am zis că asta vreau să facă, atât, nu cer mai mult. Și el a început să vorbească. Este clar, la mine e vorba de disciplină. În momentul în care merg la o echipă, vreau disciplină. Nu contează cine e, poate fi cel mai bun jucător din România.

Și știți foarte bine că am avut clinciuri. (N.r. – Și cu Alibec) Da. Și în momentul în care îmi comentezi… înseamnă că nu ai făcut ceea ce eu ți-am spus și mai și comentezi. Ok, și a ieșit afară. Vorbea în franceză și nu am înțeles. În momentul în care eu i-am spus să tacă, i-am spus „taci” în engleză. Și el a continuat să vorbească în franceză. I-am spus ok, stai afară și gata! A fost simplu, imediat la reglez”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și